Eve Online > NoobGarten
Black Ops - cel dlugoterminowy :) Noob prosi o pokierowanie
Khurghan:
--- Cytat: MGGG w Kwiecień 04, 2013, 12:06:56 ---For fun to można zrobić nawet roam w carrierach :P Cena podobna do na nieco pimpniętego Bopsa ;)
@Sokole, cieszę sie, że nie uważasz smartbombienia na gajtach za PvP. Co drugi bs, który to robi ma polisę w postaci stabów. Widziałem, jak kilka razy taki kolo spieprzał mi 2-3 punktów założonych na niego. http://amarr.eve-kill.net/?a=kill_detail&kll_id=15781072
--- Koniec cytatu ---
OT: Kiedyś mi ten koleś zesmartował poda ;) Widząc macha na skanie nie oczekiwałem smartbomb hehe
GlassCutter:
Szkoda że ilość paliwa potrzebnego do przerzutu zależy od masy. Był okres że dało się zrobić covert ops avatara :P Swoja drogą ciekawe czy ktokolwiek zastosował takiego tytka w praktyce.
Zgudi:
Sorki, że moja wiedza na temat BO, Tytków, cyn, jest niemal zerowa, ale czy skoro
--- Cytuj ---Oczywiście BO stawia portal na zwykłe cyno i na cynogeneratory.
--- Koniec cytatu ---
to przez takie zwykłe cyno postawione przez BO wrzucę NIE covert-ovy gank? Czy takie coś to tylko już tytek potrafi?
Nie mam więcej pytań :)
Goomich:
Nie, ważne co stawia portal, a nie w jaką boję celuje.
VonBeerpuszken:
--- Cytat: Zgudi w Kwiecień 04, 2013, 13:32:36 ---Sorki, że moja wiedza na temat BO, Tytków, cyn, jest niemal zerowa, ale czy skoroto przez takie zwykłe cyno postawione przez BO wrzucę NIE covert-ovy gant? Czy takie coś to tylko już tytek potrafi?
Nie mam więcej pytań :)
--- Koniec cytatu ---
Jak pisałem wczesniej, kiedys był taki bug że na cynogena dało sie wrzucić zwykłe statki, ale na covert cyno juz nie.
Nieważne na jaki beacon stawiasz portal, przez BO możesz przerzucić TYLKO statki typu covert.
Zwykłe statki może przerzucać tylko i wyłącznie Tytek i żeby uprzedzić ew. pytanie, Tytek nie może stawiać portalu na covert cyno.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej