Eve Online > NoobGarten

Black Ops - cel dlugoterminowy :) Noob prosi o pokierowanie

<< < (4/9) > >>

Zgudi:

--- Cytuj ---Jeśli lubisz ginąć w shipie za 0,7-1,0B od stada T1 crapu to lolsec jest idealnym miejscem do użycia BlackOpsa.
--- Koniec cytatu ---

To można by zrobić go na "Stabs/Jamming", aby tylko zwiał.

MGGG:

--- Cytat: Zgudi w Kwiecień 04, 2013, 11:15:34 ---Czytam sobie ten wątek i zastanawiam się jak by się sprawdził taki Black Ops w low secu. Latamy tu przecież mniejszymi gankami.

--- Koniec cytatu ---

Jak smartganker frytek na gatach. Tylko.

Doom:

--- Cytat: Zgudi w Kwiecień 04, 2013, 11:15:34 ---Czytam sobie ten wątek i zastanawiam się jak by się sprawdził taki Black Ops w low secu. Latamy tu przecież mniejszymi gankami.

--- Koniec cytatu ---
http://eve-kill.net/?a=kill_related&kll_id=15851385
około 2-3 godzin we flocie, niecała minuta strzelania, nic innego złapać  / zbaicić się nie dało
Przy okazji jak się po fakcie dowiedziałem mało co nie stałem się dodatkowym celem dla rogaczy :P

SokoleOko:

--- Cytat: Zgudi w Kwiecień 04, 2013, 11:33:15 ---To można by zrobić go na "Stabs/Jamming", aby tylko zwiał.

--- Koniec cytatu ---

Jeśli zaczynasz myśleć o wkładaniu WCS-ów do shipa na PvP to coś jest mocno nie tak.

Dux:

--- Koniec cytatu ---

Kilka razy zdarzyło mi się widzieć gangi z prawie samych BO, ale one jak na LS nie były takie małe i raczej robione przez większe ekipy typy Snuffy czy Shadow Cartel. U mniejszych taki mini gang by długo nie polatał. W LS też intel jest, i za moment mieliby na nosie neutralne cyno, jak nie w/w, to od PL :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej