Eve Online > NoobGarten

Primary cele w dużej flocie.

<< < (2/2)

mkx:
1 jak fc albo ktos inny brodcastuje to na Ov  masz na samej gorze przez pare sekund target brodcastowany wiec nie musisz szukac na OV minuty
2 sa komendy od fc np jak masz flote snajperska i odchodzicie to moze byc  targetowanie po odleglosci to co najblizej  albo free fire jak ucieka obca flota to sie lapie co sie da
3 tak jak doom pisal ustawic sobie po typie shipu albo name 
4 czesto masz skakanie z pirmary na secondary jesli ktos nie zchodzi co tez ulatwia bo to te same targety

i z regoly namierzenie targetu czy to brodcastowanego czy wywolanego glosowo zajmuje pare sekund

Zgudi:

--- Cytuj ---1 jak fc albo ktos inny brodcastuje to na Ov  masz na samej gorze przez pare sekund target brodcastowany wiec nie musisz szukac na OV minuty
--- Koniec cytatu ---

No właśnie przeszukiwałem historię broadcastów, nikt tego nie robił.

GlassCutter:

--- Cytat: Zgudi w Marzec 31, 2013, 20:01:08 ---No właśnie przeszukiwałem historię broadcastów, nikt tego nie robił.

--- Koniec cytatu ---
Jeżeli flota przeciwnika jest zróżnicowana pod względem typów statków i FC poza nickiem podaje też typ to (przynajmniej dla mnie) najprościej jest posortować po typie i szukać nicka w dość ograniczonym zakresie. Jeśli natomiast flota jest dość jednolita lub FC podaje tylko nick to nie masz innego wyjścia i musisz ogarniać alfabet :)

Jest też inne wyjście: pier... bloby :P

Mauhur Purson:
Jak fc nie daje brodcastow to jak kolega - warp out. Albo zmiencie FC .... bez brodcastow mozna sie bawic jak jest 10 osob we flocie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej