Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[KOZA] KOZA Z PIEKLA - dyskusja

<< < (3/9) > >>

Phobeus:

Samo Zuo:
Bump, bo w available fleets zobaczyłem xa666 w Aset ;)

MGGG:
info bump!

Matarzy stracili swojego tytana, dzięki któremu trzymali dupy w Arzad plus grozili hotdropowaniem w całym regionie. Załatwił im tą przyjemność były-już matar:

http://themittani.com/news/how-i-killed-titan

KOZA siedzi już w Aset. Amarzy mają tier 2. Matarzy też. W ciągu ostatnich 2 dni z milicji fartarskiej uciekło ok. 10-13 korpów ruskich. Czas zemsty nadszedł! ;) Ku chwale Cesarzowej!

Doom:
Ten tytan był "matarski" bo go miał któryś korp / ally walczące w FW?
Jak oni tegu używali? Dostepny dla milicyjnej floty czy tylko wewnętrznie? (nie mam czasu teraz czytać propagandy mitaniego)

MGGG:
Należał do jednego z dwóch największych sojuszu matarskich: Iron Oxide.
Ogólnie Matarzy i Amarzy mają kilka innych tytków (o 3 wiem na pewno), ale IO używali swojego we wkurwiający wszystkich sposób: jako boostera do walk w Arzad oraz perma-groźbę hot-dropa, bo zawsze była zalogowany w EU TZ prime-time. Gdyby te hot-dropy chociaż z głową były robione, ale np. miesiąc temu wrzucili nam 20+ t2 na 2 cruzy t1.... Pół korpów PvP amarskich wie, gdzie stoją nasze tytki do hot-dropów, ale jakoś mało osób spoza o nich wie, co dropy są robione poza obszar FW. W faction warfare nie ma miejsca na capsy i IO tego nie rozumieli.

Reasumując: za dużo i za często o nim było, by nie cieszyć się - jako Amarr - z jego zniszczenia

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej