Eve Online > NoobGarten
Restart Tutoriala
Vidok:
Witam
Zacząłem powoli robić sobie misje tutoriala i doszedłem do akademii, zrobiłem kilka misji militarnych, potem przeniosłem się na misje biznesowe. Zrobiłem pierwszą misje, potem przyjąłem drugie zlecenie jednak w połowie uznałem że zrobię to kiedy indziej i zrezygnowałem z misji. Właśnie teraz pojawił się problem, otóż w akademii jest ten zleceniodawca, ale za każdym razem kiedy chcę z nim porozmawiać i wziąć powtórnie tą misję on mówi że nic dla mnie nie ma. Nie rozumiem tego, to jest misja tutorialowa do której mogę podejść tylko za jednym razem i koniec?? Zrobiłem zaledwie jedną misję na dziesięć i tym że zrezygnowałem chwilowo z drugiej misji przekreśliłem sobie już całkowicie zakończenie tutoriala u tego pana??? Czy jest może jakaś możliwość zrestartowania sobie misji tego agenta, czy już nigdy nie poznam tajników biznesu ^^?
[VIDE] Herezja:
Na pewno możesz napisać petycję o restart tutoriali.
Gaunt:
Esc/Reset Settings/Tutorial State
sprawdź czy pomoże
Vidok:
Reset Setting nic nie pomaga, a petycję sobie daruję(tyle zachodu w tak błahej sprawie). Pierwszy raz spotkałem się z taką mechaniką tutoriala w grze(normalnie inne gry nie mają problemu z robieniem misji "kiedy indziej"), no ale ok, to w końcu jedna z najtrudniejszych gier na rynku, jeśli nie najtrudniejsza. Tylko szkoda że nie było jakiegoś info o tym w tutorialu.
Stworze sobie po prostu nową postać i zrobię na niej misje tego agenta. To i tak moje pierwsze konto(testowe), na którym dopiero poznaję grę i uczę się na błędach, po zakończeniu triala zrobię nowe konto na którym już będę na serio.
Dux:
--- Cytat: Vidok w Marzec 31, 2013, 09:35:23 ---Reset Setting nic nie pomaga, a petycję sobie daruję(tyle zachodu w tak błahej sprawie). Pierwszy raz spotkałem się z taką mechaniką tutoriala w grze(normalnie inne gry nie mają problemu z robieniem misji "kiedy indziej"), no ale ok, to w końcu jedna z najtrudniejszych gier na rynku, jeśli nie najtrudniejsza. Tylko szkoda że nie było jakiegoś info o tym w tutorialu.
Stworze sobie po prostu nową postać i zrobię na niej misje tego agenta. To i tak moje pierwsze konto(testowe), na którym dopiero poznaję grę i uczę się na błędach, po zakończeniu triala zrobię nowe konto na którym już będę na serio.
--- Koniec cytatu ---
Nie jestem pewien, ale wydaje mi się, ze bez resetow mozna ciagnąć te tutoriale od nowa po prostu u innego agenta tutorialowego :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej