Śmietnisko > Flamewar

C0ven Starcił Tytany

<< < (25/26) > >>

hidden Q:

--- Cytat: Mesaj w Kwiecień 04, 2013, 06:14:21 ---Hmmm.. stawiam na kloake przez 30s. po wskoku do systemu..

--- Koniec cytatu ---

Mesaj czy duch mesaja ?:)

Mesaj Mesaj;) Siedzi i czyta ciagle..co innego z gra.

Yavax Zavro:

--- Cytat: VonBeerpuszken w Kwiecień 04, 2013, 06:06:04 ---Poporoszę więc o obiektywną interpretację faktów związanych z frachtem i cloakiem, bo z twoich słowotoków interpretacji możę być naście, każda oczywiście subiektywna na maxa  ;)
A co do Smoleńska Ameryki nie odkryłeś, od dawana wiadomo że brzoza wiatrem machnięta zamachnęła sie na samolot.

--- Koniec cytatu ---
Najlepiej wyposażoną w znaki interpunkcyjne. Żeby dało się to w ogóle czytać.
I niefortunnie oberwała tylko kawałek skrzydła. A każdy dzieciak wie, że samolot może spokojnie lecieć z naderwanym skrzydłem. Na szczęście Ruski mieli w zanadrzu bombę trotylowo-próżniowo-mgłową i bomb deployment wyskillowane na V. To zawsze daje radę.

Theronth:

--- Cytat: Alice9 w Kwiecień 04, 2013, 00:42:24 ---a w smoleńsku był zamach
ludzie nie potrafią interpretować faktów bo nie są obiektywni - pan. vonbeer przykładem.
pomyśl jeszcze raz mądra głowo o co mogło chodzić z tym cloakiem tym razem nie zakłądając z góry że to jest nieprawda

--- Koniec cytatu ---
Dawno już go wrzuciłem na listę ignorów i forum stało się jakoś czytelniejsze.

Alice9:
.tym to akurat     .!. -   bym , się nie przejmował! sądząc po ? twojej , stopce .. to ,, masz może z 17 lat -,- .!.
z polskiego same 2je miałem...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej