Forum Gry > Inne gry

Ingress [Android]

<< < (15/21) > >>

VonBeerpuszken:

--- Cytat: Dormio w Czerwiec 06, 2013, 14:21:18 ---Cytat jest od nich - kłamią ?

--- Koniec cytatu ---
Może nie tyle kłamią co nie mówią całej prawdy  ;) oficjalnie Niantic to nie google, mimo że to taka "firma dziecko" w ramach google  ;)

Dormio:
Ta informacja jest podawana wraz z zapewnieniem o tym, że jedynie podpinają się pod konto gmail (+śpiewka, że hasła i takie tam).
Jeśli Ty twierdzisz, jako osoba spoza Nianitic, że mijają się z prawdą, to z czym jeszcze się mijają i co masz na potwierdzenie swoich słów poza Wikipedią ?

Więc albo nie kłamią, nie mijają się z prawdą, albo urban legend, albo oficjalnie już mają odrębną osobowość prawną.

VonBeerpuszken:

--- Cytat: Dormio w Czerwiec 06, 2013, 14:27:40 ---Ta informacja jest podawana wraz z zapewnieniem o tym, że jedynie podpinają się pod konto gmail (+śpiewka, że hasła i takie tam). Jeśli Ty twierdzisz, jako osoba spoza Nianitic, że mijają się z prawdą, to z czym jeszcze się mijają ?
Więc albo nie kłamią, nie mijają się z prawdą, albo urban legend, albo oficjalnie już mają odrębną osobowość prawną.

--- Koniec cytatu ---
Ja nic nie twierdzę, nie mam pojęcia jak to z nimi jest do końca, opieram sie tylko na tym co wyczytałem, a wszędzie Niantic Labs jest kojarzone z Google jako niby odrębna komórka, ale wciąż w ramach Google.

Azradiel:
http://en.wikipedia.org/wiki/Niantic_Labs

I cytat z http://www.nianticproject.com/

--- Cytuj ---Copyright 2013 NianticLabs@Google. All rights reserved. Privacy policy  Terms Help
--- Koniec cytatu ---

Dormio:

--- Cytat: VonBeerpuszken w Czerwiec 06, 2013, 14:32:00 ---Ja nic nie twierdzę, nie mam pojęcia jak to z nimi jest do końca, opieram sie tylko na tym co wyczytałem, a wszędzie Niantic Labs jest kojarzone z Google jako niby odrębna komórka, ale wciąż w ramach Google.

--- Koniec cytatu ---
Heh... postąpiłem wbrew sobie i zacząłem grzebać (z ciekawości)...
Warunki handlowe bazują na "uniwersalnych warunkach" od Googla oraz... przewodniku społeczności Ingress. Uniwersalnych warunków, które są tak krótkie to chyba ze świecą szukać, niemniej jednak odnoszę wrażenie, że są tam przedstawiane dlatego, że... gracz daje dostęp do swojego konta aplikacji gry... ale... z przewodnika i pomocy (który ma postać taką jaką ma generalnie pomocownik Googla) nie wynika kto jest właścicielem i twórcą gry.
Jedyne po czym można wnosić to podany przeze mnie cytat oraz:

--- Cytat: cytat z Ingress ---Copyright 2013. NianticLabs@Google
--- Koniec cytatu ---
BTW... wejdźcie na ich stronę.
Nvm... może właśnie o to chodzi, że ma nie być do końca wiadomo kto i co stoi za Ingress ?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej