Forum Gry > Inne gry

Ingress [Android]

<< < (10/21) > >>

Starakopara:

--- Cytat: Azradiel w Maj 30, 2013, 10:40:37 ---Szkoda tylko, ze przegapiłem informację, że gra jest invite only...
Napaliłem się, a tu zonk...

--- Koniec cytatu ---

zarejestruj się na społeczności Ingress Polska w Google +, ja dostałem invite`a w ciagu 24h

o7

Xarthias:

--- Cytat: GlassCutter w Maj 29, 2013, 10:39:09 ---Na oczy Ci padło? :P Xarthias dlaczego jesteś 15 lat młodszy niż myślałem? ???

--- Koniec cytatu ---
Dlaczego uważałeś, że mam ponad 50 lat? :P

--- Cytat: Azradiel w Maj 30, 2013, 10:40:37 ---Szkoda tylko, ze przegapiłem informację, że gra jest invite only...

--- Koniec cytatu ---
Napisz mi na priv region (miasto) i mail (najlepiej gmail), to coś się wykombinuje :)

Azradiel:

--- Cytat: Xarthias w Maj 30, 2013, 14:26:15 ---Dlaczego uważałeś, że mam ponad 50 lat? :P
Napisz mi na priv region (miasto) i mail (najlepiej gmail), to coś się wykombinuje :)

--- Koniec cytatu ---

Dzięki, wydębiłem invita z google +. Jak dzieci pójdą spać czy coś to ruszam na miasto ( Warszawa - Ursynów ) robić tutorial :P
Początkowo miałem być zielonym, ale wychodzi na to, że zasilę ruch oporu.

Starakopara:

--- Cytat: Azradiel w Maj 30, 2013, 15:24:12 ---Dzięki, wydębiłem invita z google +. Jak dzieci pójdą spać czy coś to ruszam na miasto ( Warszawa - Ursynów ) robić tutorial :P

--- Koniec cytatu ---

Viva la` Resistance!!

tytułem przechwałki, w dniu dzisiejszym Google Maps łaskawie zaakceptował 2 portale, które zgłosiłem na początku marca :)

Xarthias:

--- Cytat: Azradiel w Maj 30, 2013, 15:24:12 ---Dzięki, wydębiłem invita z google +. Jak dzieci pójdą spać czy coś to ruszam na miasto ( Warszawa - Ursynów ) robić tutorial :P

--- Koniec cytatu ---
Dobry wybór :)
A co do tutoriala, to ruszuć się (i to najwyżej 50m) trzeba tylko w pierwszej misji podczas zbierania xm. Pozostałe robi się w miejscu praktycznie, także machnij tutka wynosząc śmieci :P a na miasto idź już zbierać AP.
W Wawie się gra na luzie, kumpel od niedzieli wieczór awansował na L5. Mi to zajęło ponad 3 tygodnie :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej