Forum Gry > Inne gry

Ingress [Android]

<< < (4/21) > >>

Starakopara:
Khobba, po bemowie muszę odbywać spacery bo od 13 lat  jestem szczęśliwym posiadaczem czworonoga :) na Mokotowie pracuję a w Centrum zazwyczaj mam spotkania :)

ManganMan:
Skoro widzę że zainteresowanie jest tal ogromne... Więc się przemogę i puszczę raz jeszcze requesta o inva.

Wysłane z mojego WT19i

Xarthias:
Niantic zapowiada na ten miesiąc coś dużego, może to być przejście na open betę. W każdym razie coraz więcej invitów zaczyna się pokazywać, np. każdy gracz L2+ dostał jedno, a L6+ dwa invity, więc jak masz znajomego, to pytaj. Polecam też społeczność Ingress Polska na G+, tam można prosić o invitki.

Khobba:

--- Cytat: Zenon Bombalina w Kwiecień 04, 2013, 18:27:21 ---Khobba, po bemowie muszę odbywać spacery bo od 13 lat  jestem szczęśliwym posiadaczem czworonoga :) na Mokotowie pracuję a w Centrum zazwyczaj mam spotkania :)

--- Koniec cytatu ---

Całe Bemowo zielone, a ja jestem na L1 i mam tylko L1 XMP - jak żyć? ;)

Xarthias:

--- Cytat: Khobba w Kwiecień 05, 2013, 11:17:34 ---Całe Bemowo zielone, a ja jestem na L1 i mam tylko L1 XMP - jak żyć? ;)

--- Koniec cytatu ---
Jak jesteś zielony, to masz zajebistą możliwość nafarmienia itemków i stawiania CFów dla AP.
Jak jesteś niebieski, to hackuj portale, będą Ci rosły AP i itemki pozbierasz, a międzyczasie możesz co słabsze portale próbować przejąć.
Żyć, nie umierać :P

Jeśli ktoś poszukuje kodu, a kuma trochę angielski, to jest mały konkursik: https://plus.google.com/u/0/104351278227408465998/posts/Pe59w4vjogY

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej