Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[CBC] CBC Interstellar - dyskusja

<< < (19/76) > >>

Rash'kan:
Ty tylko poniesiesz konsekwencje.

Theronth:

--- Cytat: Begleiter Großvater Miyagi w Maj 31, 2013, 01:45:09 ---This is internet... What gets here stays here...
Nie ja umiescilem to w internecie i nie dziw sie ze ktos wrzuca i ja mam sie z tym piescic? ROTFL Get a life dude...
Poza tym masz sporo ludzi z eve dodanych na fb wiec zadna nowosc :)

--- Koniec cytatu ---
Co innego dodanie kogoś do znajomych na FB, a co innego jebnąć czyjeś dane osobowe na forum gdzie każdy może sobie wejść. Inb4 ban

diamonddog:
Nie dbam o bana... A sytuacja z konsekwencjami co myslales jak kiedys ludziom okradles konta w eve? Ja tu juz nie wchodze bo widze ze przeksztalca sie w jalowa dyskusje o/

Lanca:

--- Cytat: Theronth w Maj 31, 2013, 01:49:55 ---Co innego dodanie kogoś do znajomych na FB, a co innego jebnąć czyjeś dane osobowe na forum gdzie każdy może sobie wejść. Inb4 ban

--- Koniec cytatu ---
I tyle w temacie, dla mnie złamałeś regulamin tego forum. Wracając do tematu Erebusa, zastanawia mnie bardziej, czyj to genialny pomysł był, żeby otwierać mu cyno charem nazywającym się CYNO CBC2 :D

--- Cytat: Begleiter Großvater Miyagi w Maj 31, 2013, 01:51:29 ---Nie dbam o bana... A sytuacja z konsekwencjami co myslales jak kiedys ludziom okradles konta w eve? Ja tu juz nie wchodze bo widze ze przeksztalca sie w jalowa dyskusje o/

--- Koniec cytatu ---
Powodzenia z rzucaniem fałszywych oskarżeń na forum, jeszcze bardziej się pogrążasz w pianie i goryczy.

Rash'kan:
Pisz dalej, rzucaj oskarżeniami bez pokrycia.
Powodzenia na pewno Ci to pomoże.
Tak jak mówiłem tłumaczył się będziesz komu innemu.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej