Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[CBC] CBC Interstellar - dyskusja

<< < (10/76) > >>

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: Vexiz w Kwiecień 16, 2013, 16:21:36 ---pytanie tylko, czy warto z tego topicu robić kolejny EVE Online Uncensoured  ;)

--- Koniec cytatu ---

CHCEMY PRAWDY

Lanca:

--- Cytat: Malkshurr w Kwiecień 16, 2013, 16:14:47 ---Ja na prawdę nie rozumiem przytakuje wam mówię że macie racje a wy nadal mi to udowadniacie. Po co ?

Tak macie racje, macie 100% racje.

I co z tego.

--- Koniec cytatu ---

Musisz zdecydować się jaką pozycję przyjmujesz w tej dyskusji Malk, bo najpierw przychodzisz na forum i wdajesz się w rozmowę z pewnymi argumentami, a potem nagle zajmujesz totalnie pasywną i defensywną pozycję, kręcąc się w kółko powtarzając "i co z tego? i co z tego?". Faktycznie wybijasz mnie z tropu na moment, kiedy ku memu zaskoczeniu zakrywasz oczy i uszy zgadzając się na wszystko, ale w takim razie co tu w ogóle robisz? :) Jaki jest w tym sens? Tak samo byłbym wybity z tropu, gdyby mój rozmówca ściągnął nagle bieliznę i wypróżnił się w środku rozmowy na chodnik. Rzeczywiście, będę na moment zaskoczony, ale czy to ma jakąś wartość merytoryczną? Czy jest to forma kontrargumentacji? Wątpię.

Rash'kan:
Malk strona 1:

Malk strona 2:

:D

Malkshurr:
czy tu jest echo ??

Zainteresowanych wstąpieniem w szeregi CBC zapraszam na kanał in game "mostly afk"

Isengrim:

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej