Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[CBC] CBC Interstellar - dyskusja
Rash'kan:
--- Cytat: Malkshurr w Kwiecień 16, 2013, 15:48:13 ---Rash masz coś ciekawego do powiedzenia jeszcze ??
tylko mnie nie zawiedź.
Uwielbiam ludzi którzy mówią mi co ja myślę.
puszken to się zobaczy, na razie ludzie muszą odreagować emocje, jak pył opadnie, jak ekto powiedział zobaczymy co widać na horyzoncie.
A co do emeryckiego tempa, a po co mam mówić że to wszystko nie prawda, przecież i tak wiecie lepiej, Rash wam wszystko opowie najlepiej.
kurde to 3 post muszę przestać pisać
--- Koniec cytatu ---
Problem w tym, że własnie nie o to chodzi co myślisz Ty, czy ja, czy Puszek, tylko o fakty ;]
Faktami są liczby na dotlanie, posty na forum i wyniki ankiet, które teraz tylko Ty już możesz zobaczyć.
Ach no, a co do zamordyzmu i "ambicji" jeszcze pamiętam, kiedy obecny CEO zabronił roamów bo ludzie latają na roamy z korpem, a nie na strat opy hahahahaha
Please tell me more about it.
Malkshurr:
Tak tak Rash zawsze masz racje.
Lanca:
W tym wypadku ma, bo byliśmy przy tym wszyscy... oprócz Ciebie.
Malkshurr:
Ja na prawdę nie rozumiem przytakuje wam mówię że macie racje a wy nadal mi to udowadniacie. Po co ?
Tak macie racje, macie 100% racje.
I co z tego.
Vexiz:
A byłem ciekaw, kiedy ten flame wyjdzie "do ludzi" :)
Ja ze swojej strony życzę tylko CBC powrotu do dawnych wartości - less drama, more fun.
P.S.
Każdy cośtam za uszami ma, pytanie tylko, czy warto z tego topicu robić kolejny EVE Online Uncensoured ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej