Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[CBC] CBC Interstellar - dyskusja

<< < (72/76) > >>

[BU FU] Karas:
@Crushall Masz zmieniony fit i umiesz uzasadnić zmianę, poprzeć jakimiś sensownymi argumentami, że dana zmiana da Ci wymierną poprawę w jakimś aspekcie. Jak dla mnie legitnie. Świedczy tylko o tym, że rozumiesz o czym mówisz. Chwali się. Ja sam nigdy też nierobie komuś wyrzutów, że ma fit z dupy, jeśli potrafi go wyjaśnić. Baaa nawet 3 sebo można mieć, jeśli wpisuje się to w doktryne floty: ]
Napisze to jeszcze raz, nie uważam, że w gówniakach są sami idioci. Bo wtedy jako organizacja nic by nie zwojowali. W ciągu tego roku przeszło do nas kilku chłopaków z gówniaczków i niektórzy są BARDZO dobrzy. Niestety goony to 35 tysięcy graczy, zrecydowana większość raczej nie jest najwyższych lotów, czego przykłądy tutaj mamy: ]

Chyba najwybitniejszym obecnie żyjącym matematykiem jest hindus. Co nie oznacza, że wszyscy hindusi są OP: ]

[WILD5] Gagat:
Eh te rozmowy o byciu lepszym w f1 pushingu. Ogarnianie w 50-100 osobowej flocie to coś pomiędzy zdolnościami szympansa a ameby. Jak ktoś sobie z tym nie radzi, to musi być mocno upośledzony. Ja zawsze twierdziłem, że wszystkie duże bloby to jedno i to samo, różnią się jedynie ogarnięciem fc. Jedni mają lepszych inni gorszych. Bo kim jest zwykły member ? To dron, który ma do wciśnięcia f1 i zrobienie orbity na anchorze. Nic więcej. Tu nie ma co dorabiać jakiejś ideologi, że jakieś PL, czy snuf, czy v0lta jest lepsza od goonów. Nie jest. Ma tylko z jednego czy kilku lepszych fc. Bo nie wierze, że można lepiej anchorować albo wciskać f1 ;]. Takie bajki to sobie mogą tłumaczyć ci co chcą się dowartościować. Różnice widać jak się spotka kogoś takiego w kilkuosobowym gangu, a tu to jest w każdym alliancie pełen przekrój, od nubów do bardzo dobrych pilotów. No może poza bardzo, bardzo nielicznymi wyjątkami jak hydra, bo tam raczej ciężko o kogoś poniżej przeciętnej ;]. Różnicą są więc ludzie którzy prowadzą flotę i organizują kontent. Reszta to "oczekiwacze", których mottem jest: jak ktoś zrobi flotę to ja polecę ;]

Veldsper:
ale cię dupa @Karaś boli-a niech boli.
wkleiłbym ci lek na to, ale z pewnością doskonale znasz tą maść.

Zgudi:
Już dawno temu pisałem: ZLIKWIDOWAĆ F1. Niech każdy sam targetuje i puszcza drony. FC co najwyżej powinien móc podświetlać cel.

[WILD5] Gagat:
Ale co to za róż Ica, dronowymi statkami nie lata się już raczej blobowych flot. Chodzi o to, że w blobowych bitwach ludziom się wydaje, że coś robią, a tak nie jest. Robi Fc, anchor logi i target caller. Reszta to ich drony i nie wiem jak można tego nie ogarniać. Nawet małpa by to ogarnęła. Cała ta różnica to dobry fc, setup, anchor i target caller. Reszta to pionki które zwiększają tylko ilość dpsu. Takie drony bez autofire. I nie ważne czy umieją grać w EVE czy nie, bo to nie jest zupełnie istotne jak masz wcisac tylko f1 i orbitę.

Wysłane z mojego Archos 50 Saphir przy użyciu Tapatalka

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej