Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[CBC] CBC Interstellar - dyskusja

<< < (68/76) > >>

mkx:
jak ten kepstar będzie płoną a krzyk shck i reszty veldociągów rozbłysnie jak supernova ja się tam zjawie :) by wbic flagę na zgliszczach xD . A tak poza tym to graty, dobrze ze crushall zaradny byl. Zdzieral z c0venu i ludzi budując im " niedostepne statki okazjonalnie " jak ta vendeta w gonsach  XD

Anna Nietrzeba:

--- Cytat: mkx w Listopad 13, 2017, 00:22:54 ---jak ten kepstar będzie płoną a krzyk shck i reszty veldociągów rozbłysnie jak supernova ja się tam zjawie :) by wbic flagę na zgliszczach xD . A tak poza tym to graty, dobrze ze crushall zaradny byl. Zdzieral z c0venu i ludzi budując im " niedostepne statki okazjonalnie " jak ta vendeta w gonsach  XD

--- Koniec cytatu ---

Jak kiedyś spłonie to postawimy drugiego . Przy obecnych cenach PI i BPC to żaden problem.

Anna Nietrzeba:

--- Cytat: Anna Nietrzeba w Marzec 02, 2018, 18:15:09 ---Jak kiedyś spłonie to postawimy drugiego . Przy obecnych cenach PI i BPC to żaden problem.

--- Koniec cytatu ---

Mimo letniego snu , żyjemy i mamy się dobrze :)

Pinio:
Zauważyłem roszady w CBC ?  Co tam się zadziało że połowa dyrekcji wyszła ? Wyleciała ?

Anna Nietrzeba:

--- Cytat: Pinio w Październik 06, 2019, 00:51:45 ---Zauważyłem roszady w CBC ?  Co tam się zadziało że połowa dyrekcji wyszła ? Wyleciała ?

--- Koniec cytatu ---

Polecieli za Kendarrem :) ?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej