Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[CBC] CBC Interstellar - dyskusja
[WILD5] Ed Beret:
--- Cytat: [BWTF] Old Piosall w Marzec 02, 2017, 18:29:09 ---Ed to juz bylo. Powtarzasz po kims. I ponawiam prosbe, o tyle o ile wjazd na mnie toleruje. To od rodziny zdala :)
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
--- Koniec cytatu ---
Trudno się przebić czasami przez stertę postowanych śmieci więc nie zauważyłem.
Chyba wszyscy się zgodzą, że forum centrali nie niesie ze sobą wiele treści, a wartościowe wątki można policzyć na palcach jednej ręki stolarza. Ja, poszukuję tu taniej rozrywki typu BigBrother i personalnie nic do nikogo nie mam. Co do rodziny - nawet o niej nie pomyślałem więc tym bardziej nie chciałem nikogo urazić. Do tego nie koniecznie mówimy o rodzinie - kolega może być gejem lub mieć dziewczynę, a nie żonę. Nawet przy tej pierwszej opcji każda teściowa to powie - żona to nie rodzina ;D
odpuście sobie komentarze do tego co napisałem, szkoda czasu (chyba, że macie mocniejszego trola 8))
[BU FU] Karas:
Wzruszyles mnie Ed, nie sadzilem ze jestes wstanie wykrzesac z siebie, tak skomplikowana wypowiedz.
zaczniejmy od niskiego ataku personalnego: ]
[WILD5] Ed Beret:
Kobieta kolegi pomagała mi to pisać.
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Isengrim:
--- Cytat: [WILD5] Ed Beret w Marzec 03, 2017, 11:52:41 ---Kobieta kolegi pomagała mi to pisać.
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
--- Koniec cytatu ---
Edziu, nie pogrążaj się chłopie. *facepalm*
sztosz:
--- Cytat: [WILD5] Ed Beret w Marzec 03, 2017, 11:52:41 ---Kobieta kolegi pomagała mi to pisać.
--- Koniec cytatu ---
Zawsze to lepiej, niż kolega kobiety :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej