Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[CBC] CBC Interstellar - dyskusja
[SAK] Ramzes XII:
--- Cytat: [BWTF] Old Piosall w Luty 27, 2017, 05:11:48 ---Eltor. Czyli akceptujesz miano Peta przez okres jaki CBC spedzilo w fcon na polnocy?
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
--- Koniec cytatu ---
Powiedział to przedstawiciel Aliansu którego ponad 50% kili to whoring ścierwem na doczepke u swoich ruskich panów pryncypałów ze Stain wagonu. Rozmowy o fconie są totalnie nie na miejscu jak rozmowy mrówek o słoniach to chyba nie wasz kaliber. Ten układ z ruskimi liczba stacji i dotlan chyba wam głowach zamieszał. To że istnieliście tylko teoretycznie pokazali wam testy i tym razem nie będzie tak jak zawsze bo ruskie z wagonu poszli /idą w cztery strony wiec jeśli goonsi jakieś resztki na mapie obok ścierwa RED wam dadzą brałbym z pocałowaniem ręki.Tak kończą Ali których leadership nie ma jaj jest niereformowalny i stoi w miejscu czyli się cofa bo myśli że ich punkt widzenia jest słuszny i jedyny.Pewnie niedługo flota C0ven będzie się składała z xeo+coho. Sprzedajcie logo C0ven cbc bo wstyd.
Ps.
--- Cytat: [BWTF] Old Piosall w Luty 27, 2017, 09:04:59 ---Nie mam kompleksow odnosnie wielkosci przyrodzenia odpowiada mi jego wielkosc.
--- Koniec cytatu ---
Mam nadzieję że Twoja druga połówka również tak uważa - pozdrawiam
[SINS0] Maichin Civire:
--- Cytat: [SAK] Ramzes XII w Luty 27, 2017, 11:33:40 ---CUT
--- Koniec cytatu ---
Gdzie są kuffa moje logi po islandzku? Albo po polsku?
Amek Vi:
No w koncu cos na centrali ruszylo 8).
[SAK] Ramzes XII:
--- Cytat: [SINS0] Maichin Civire w Luty 27, 2017, 12:05:46 ---Gdzie są kuffa moje logi po islandzku? Albo po polsku?
--- Koniec cytatu ---
Po 1 nie ten wątek po 2 zdziwiłbyś się ile jest po rusku.
[BWTF] Old Piosall:
:) Zniszczyles moj swiat Ramzes ide sie pociac...a powaznie kazdy widzi swoj swiat inaczej.
Ja CBC nigdy nie okreslilem petem, sami to zrobili mimo iz uwazam ze tak nie jest i nie bylo.
Ps. Zona na slubie mowila "tak" wiec musi byc ok. :) Jednak uwazaj w ktorym kierunku kierujesz pojazd. :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej