Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[CBC] CBC Interstellar - dyskusja
Goomich:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Kwiecień 16, 2013, 13:49:05 --- a co najśmieszniejsze, że jest obowiązek siedzenia na TSie, a mnie tam nie ma, i za cholere nie docierało, że skoro jestem w chuj daleko, takie siedzienie dla siedzenia jest bez sensu... bo i tak w tym czasie słucham muzyki np.
--- Koniec cytatu ---
Siedzenie na TSie jest obowiązkiem, również po to, by ludzi ze sobą zżywać.
VonBeerpuszken:
--- Cytat: Mona X w Kwiecień 16, 2013, 14:33:19 ---Siedzenie na TSie jest obowiązkiem, również po to, by ludzi ze sobą zżywać.
--- Koniec cytatu ---
W czasie CTA, opów itp, owszem. Poza tymi wydarzeniami, bardziej debilnego "obowiązku" nie widziałem. Nie chcę gadać o pierdoletach, to nie gadam i chuj komukolwiek do tego ;)
Wymóg taki jest tylko oznaką czyiś kompleksów, albo jakiegoś dziwacznego niespełnienia.
Malkshurr:
Dobre, losem CBC przejmują się bardziej ludzie którzy w popłochu od nas uciekali bądź od początku chcieli naszej porażki.
Dlaczego mówicie ludziom z CBC co to znaczy spełniać się w eve ? Ich konta ich kasa chcą być kerbirami niech będą, robią to co chcą, i dlaczego tak to wszystkim przeszkadza.
Z ciekawszych rzeczy, bo przechwalanie się jakie to Wy macie kb jest średnio interesujące, CBC zakończyło żmudny i powolny, zaplanowany w najdrobniejszych detalach i wykonany z niesamowitą precyzją plan pozbycia się z korpa ludzi z przerośniętym ego, "pro pvperów", oficerów politycznych, i innych samo uwielbiających się indywiduów. Niestety jak zakładaliśmy, nie obyło się bez przypadkowych ofiar, za co serdecznie je przepraszamy, i zapraszamy do nas z powrotem.
Jak jest teraz w CBC ? Wszyscy przede mną i za mną wam to dokładnie wyjaśnią, jeżeli im nie wierzycie zapraszam na kanał in-game "mostly afk", co się mam przechwalać sami zobaczcie.
Goomich:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Kwiecień 16, 2013, 14:45:55 ---W czasie CTA, opów itp, owszem. Poza tymi wydarzeniami, bardziej debilnego "obowiązku" nie widziałem. Nie chcę gadać o pierdoletach, to nie gadam i chuj komukolwiek do tego ;)
Wymóg taki jest tylko oznaką czyiś kompleksów, albo jakiegoś dziwacznego niespełnienia.
--- Koniec cytatu ---
Tak samo jak wyjazdy integracyjne.
VonBeerpuszken:
--- Cytat: Malkshurr w Kwiecień 16, 2013, 14:46:21 ---Dobre, losem CBC przejmują się bardziej ludzie którzy w popłochu od nas uciekali bądź od początku chcieli naszej porażki.
Dlaczego mówicie ludziom z CBC co to znaczy spełniać się w eve ? Ich konta ich kasa chcą być kerbirami niech będą, robią to co chcą, i dlaczego tak to wszystkim przeszkadza.
--- Koniec cytatu ---
To nie wiesz że jest tylko jedna "słuszna" droga rozwoju korporacji i jeden jedyny słuszny styl gry? :P
To kiedy wracacie do starego dobrego statutu?
--- Cytat: Mona X w Kwiecień 16, 2013, 14:50:25 ---Tak samo jak wyjazdy integracyjne.
--- Koniec cytatu ---
Właśnie.... dokładnie tak... dlatego omijam cos takiego, bo pracę i "kolegów" w pracy mam w pracy. Loguje się do gry i "integruję" się z kim chcę JA a nie chce CEłO.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej