Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[CBC] CBC Interstellar - dyskusja

<< < (57/76) > >>

Isengrim:

--- Cytat: WhiteCat w Luty 20, 2017, 15:42:01 ---Isen <hint> CBC jest w goonach od września  ;D

--- Koniec cytatu ---

Dżizes, coś mi się pomerdało że jeszcze w listopadzie byli w FConie...  ;D

[BWTF] Old Piosall:
Z tego co pamietam to cbc normalnie bylo w fconie jak fcon osiadl na poludniu. Potem mieli epizod wlasnego ali polskiego wspolpracujac z darwinizmem jednak caly czas majac alt corp w fconie do spokojnego krabienia. Potem szukali nowego aliansu i na tym etapie przestalem sie przygladac ich poczynania. :)

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

[BU FU] Karas:
Panowie do miecza...
tzn, panowie do broni.

[FNA] Alicja Delicja:

--- Cytat: [BU FU] Karas w Październik 24, 2016, 00:02:59 ---hehe pierwszy raz usmialem sie w watku cbc: ]
chodzi o post zbiegniewa cichon, czytam se te wypociny no i klasyk za takie brednie minus. Ale klikam minus, a tu wyskakuje zero... mysle sobie ki ch.. chodzi. Znow klikam i wchodzi -1...
DOpiero wtedy zatrybilem, ze to ja mu tego minusa juz wsadzilem dawno temu.

hahahahahaaha to bylo bardzo smieszne: ]

--- Koniec cytatu ---

ale to trzeba mieć małego aby cudze posty minusować... - zminusuj swoje.
i tak bump bump wszystkie kerbiry i uciekinierzy i bezdomni i chromi proszeni są o opuszczenie covenu i udanie się na tereny goonswarmu  ;D

Gaavrin:
W C0venie nie ma bezdomnych, chromymi sami sie opiekujemy, uciekinierow nie ma bo nikt nie spierdala, a nasze kerbiry są szczęśliwe jak mieszkańcy wiosek patiomkinowskich,
Za to u was biją murzynów ;p

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej