Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[CBC] CBC Interstellar - dyskusja

<< < (5/76) > >>

SokoleOko:

--- Cytat: WhiteCat w Kwiecień 16, 2013, 12:21:16 ---A skąd brać na PLEXy i na statki? :P

--- Koniec cytatu ---

Temat rzeka. Dobry PvPer umie zarabiać szybko i efektywnie, wiec nie boi się polecieć na flotę statkiem za 1-2B i go wdupić. Farmer spędza całe dnie na PvE, a jak trzeba lecieć na PvP to żal mu dupsko ściska, że trzeba zaryzykować BC-ka (ubezpieczonego) z shitfitem. Jak to jest możliwe? Dla mnie to jest "wielka tajemnica wiary".

MGGG:
to co napisał Sokole. Nie spotkałem jeszcze biednego gracza pvp :)

GlassCutter:

--- Cytat: MGGG w Kwiecień 16, 2013, 12:34:22 ---to co napisał Sokole. Nie spotkałem jeszcze biednego gracza pvp :)

--- Koniec cytatu ---
To chyba mnie nie spotkałeś :P

FITTIpalti:

--- Cytuj ---To chyba mnie nie spotkałeś :P

--- Koniec cytatu ---
U mnie też podobnie, całe szczęście jestem lepszym PVPrem niż Sokole i raczej nie wdupiam  :P

GlassCutter:
Ja tam wdupiam aż miło ^^ Po prostu wallet oscyluje wokół stałej wartości 2bil +- jakieś grosze. Wbrew pozorom każde zajęcie afk jest jednak absorbujące, albo trzeba jednak robić jakiś syf w milicji, albo doglądać produkcji w hi itd. Dla tak beznadziejnego lenia jak ja to za dużo wysiłku. :) Dodatkowo altami się brzydzę więc tym bardziej nie chce mi się ruszać dupy Glassem. Mam wolna chwilę, a w okolicy nie ma niczego godnego uwagi by zabić to jakiś plexik i na kilka nowych statków styknie :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej