Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[CBC] CBC Interstellar - dyskusja

<< < (40/76) > >>

[STI] Anormalny Sigmahor:
Widzę iż bardzo rodzinna atmosfera... jak bym nie poczytał to pomyślał bym iż to teściowa krytykuje zięcia a ten nie przystaje na jej stwierdzenia.

Tak czy siak jestem NOWY i jakoś nie zraża mnie to co pisane w temacie. Ot taka rodzinna atmosfera :)

BTW sam siedzę na TS CBC i jest całkiem ciekawie... nie ma jakichś napięć więc dziwie się niektórym tutaj jak się atakują :)... na TS są lepsze teksty ;)
Krytyka zawsze jest mile widziana ale niekoniecznie trzeba się z nią zgadzać. Jeden przyjmie krytykę inny nie więc weźcie piwko walnijcie czy co na rozluźnienie tej "atmosfery".

@DOWN
Na TS nie ma ale w temacie są lekkie :)

Zgudi:

--- Cytat: [STI] Anormalny Sigmahor w Lipiec 10, 2014, 14:38:25 ---BTW sam siedzę na TS CBC i jest całkiem ciekawie... nie ma jakichś napięć

--- Koniec cytatu ---
Jak sam sziedzisz na TS to zrozumiałe, że nie ma napięć :D

Hairpins Blueprint:

--- Cytat: Zgudi w Lipiec 10, 2014, 14:45:09 ---Jak sam sziedzisz na TS to zrozumiałe, że nie ma napięć :D

--- Koniec cytatu ---

Zgudi:

--- Cytat: [-CBC-] Hairpins Blueprint w Lipiec 10, 2014, 23:51:14 ---

--- Koniec cytatu ---
Albo nie kapuję związku obrazka z moim tekstem albo Hairpins Blueprint nie zrozumiał mojego żartu.

P.S. Cholera, niedawno nawet myślałem, żeby dołączyć do CBC, a tu mnie nosi, żeby żartować z każdego w tym topicu.

Theronth:

--- Cytat: Zgudi w Lipiec 11, 2014, 00:04:34 ---Albo nie kapuję związku obrazka z moim tekstem albo Hairpins Blueprint nie zrozumiał mojego żartu.

P.S. Cholera, niedawno nawet myślałem, żeby dołączyć do CBC, a tu mnie nosi, żeby żartować z każdego w tym topicu.

--- Koniec cytatu ---
Wpuściłem avoxera jakiś czas temu, polecam to samo zrobić. Podzielę się excel'em ze skanami raciarek F-CONowych.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej