Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

[CBC] CBC Interstellar - dyskusja

<< < (34/76) > >>

GlassCutter:

--- Cytat: KoMic w Czerwiec 23, 2014, 14:08:31 ---moze nie moze, wuj wie. zaklada sie ze tak. i nikt nie wpada na glupi pomysl aby sprawdzac to maciałką

--- Koniec cytatu ---

jolo :D

xanowron:

--- Cytat: GlassCutter w Czerwiec 23, 2014, 14:15:38 ---jolo :D

--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: Theronth w Kwiecień 26, 2014, 10:49:49 ---Szkoła latania vagasem machem Sessuale - orbita 500 approach, maximum dps, load Void.

--- Koniec cytatu ---

Hairpins Blueprint:

--- Cytat: GlassCutter w Czerwiec 23, 2014, 11:00:23 ---Hejo, nie obrażać się tylko pospisywać sobie co tu każdy wypunktował, przypiąć na monitor i się stosować to będzie tylko lepiej. Tak się odbywa nauka - przez zjebkę. Czy to w eve czy w robocie czy w życiu.

--- Koniec cytatu ---

tylko my to zapostowaliśmy żeby pokazać że coś robimy, a nie żeby nas ktoś uczył, już ja wiem co robimy źle  ;)

a że idzie na to powoli i się cały czas potykamy to już tak bywa jak się długo nie latało w takich flota, może być już tylko lepiej ^^

jak tam się nie bałem stać na nich na 0 machami bo wiedziałem że to były raciarki a nie combat shipy xd

było pod kontrolą :D

GlassCutter:

--- Cytat: [-CBC-] Hairpins Blueprint w Czerwiec 25, 2014, 15:25:41 ---jak tam się nie bałem stać na nich na 0 machami bo wiedziałem że to były raciarki a nie combat shipy xd

było pod kontrolą :D

--- Koniec cytatu ---

Oczywiście :)

Hairpins Blueprint:

--- Cytat: GlassCutter w Czerwiec 25, 2014, 15:53:15 ---Oczywiście :)

--- Koniec cytatu ---

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej