Forum Gry > Inne gry
Neverwinter Online - ktoś gra lub chciałby pograć?
Yavax Zavro:
--- Cytat: Herezja w Maj 10, 2013, 08:19:01 ---Fakt jest z tej firmy.
Trzeba przyznać, że Perfect World nie wydawał do tej chwili gier godnych uwagi ale z drugiej strony patrząc może to będzie wyjątek. Kilka osób poza mną tak uważa i dlatego pogrywa w N/O.
Warto chyba sprawdzić czemu?
--- Koniec cytatu ---
Może kiedyś. Na razie nie dotknę tego, bo mam odruch wymiotni. Zresztą przejrzałem obecne klasy do wyboru i mnie tym bardziej nie zachęciło. A to, że gra jest od PW nie wróży dobrze jej przyszłości. Co można w chwili obecnej nabyć za ZEN Coinsy?
[VIDE] Herezja:
Szybszego konia, lepszego companiona, powiększanie plecaka lub bankowej skrzynki. Czyli nic czego byś sam nie zdobył.
Yavax Zavro:
--- Cytat: Herezja w Maj 10, 2013, 14:31:40 ---Szybszego konia, lepszego companiona, powiększanie plecaka lub bankowej skrzynki. Czyli nic czego byś sam nie zdobył.
--- Koniec cytatu ---
O to nawet nieźle, inaczej zapamiętałem mikro-tranzakcje z Perfect World. Ale i tak nie jestem zachęcony. Te klasy są zupełnie nie w stylu NW.
sztosz:
Bo ta gra to co najwyżej fantazjowała po nocach o DND ;) Ale czy to źle? Pierwszy NWN był super, dodatki oficjalne też fajne, ale system walki, skilli etc nie nadaje się do MMO. Ta nowa gra jest takim jakby crossover pomiędzy standardem TANK/DPS/Healer a systemem z GW2 + crafting podobny do SWTOR. Gra się przyjemnie, fabuła nawet nie najgorsza. Widać, że gra jest dopracowana i brakuje jakichś irytujących bugów czy w ogóle irytujących koncepcji. Ale to nie jest nic nowego. Wszystko to już kiedyś było, starego wyjadacza nie zainteresuje na dłużej niż kilka godzin max. To już durne SIM CITY (dostałem keya za free, yay) jest bardziej interesujące na dłuższą metę, chociaż mniej się tam dzieje :)
Tak więc, gra nie jest wybitna, ale to kawał bardzo dobrej rzemieślniczej roboty. Jestem pod dużym wrażeniem jakości wykonania, ale brakuje jej tej bożej iskry.
Yavax Zavro:
Jak już miałbym coś wybrać od PW, to zagrałbym w Raiderz. Tam ponoć można mieszać klasy :D. Ale ten brak 'Bożej iskry' to powszechna cecha gier PW.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej