Eve Online > NoobGarten

Każdy kiedyś był n00bem ;)

<< < (6/10) > >>

Fenyl:
Tak jak mówiłem, nie wiem jeszcze jak to wygląda, tak mi się tylko wydawało, zobaczę, pewnie się przekonam ;)

Czytam te wszystkie wpisy, widzę wszędzie skille lerning, wchodzę do gry, a ich nie ma. Mówiąc krótko, większość dostępnych na forach tutoriali o kolejności skillowania jest przestarzała ;(

Jakieś uniwersalne skille i must have?

Egzarcha:
Większość osób zaczyna od tłuczenia misji typu security, dla npc-ów. Mają one 5 poziomów trudności. Te z 1 i 2, najlepiej robić statkiem klasy destroyer (deska). Znajdz swoją rasową i popatrz na jej wymagania. <KLIK!> Na nią musisz założyć uzbrojenie. Drzewko skilli, które o nim traktuje, to Gunnery oraz Missile Launcher Operation. Do tego dochodzi tzw. tank. Shield tank znajdziesz w dziale Inżynieria, a armor tank w Mechanice. Do tego dochodzi też trochę przydatnych skilli w Elektronice, Dronach i Nawigacji. Innymi słowy, dużo przed Tobą czytania.

Agentów pomoże Ci znaleść serwis eve-agents.com, lub wyszukiwarka agentów in game. Nieoceniony jest też serwis evemaps.dotlan.net, który pomaga w orientacji w terenie.

Poproś kogoś w UA, żeby pomgł Ci odpowiednio uzbroić statek (zafitować). Odradzam samodzielne składanie takowego, bez posiadania koniecznej wiedzy. Ta oczywiście przyjdzie z czasem. Dopytaj się też, gdzie i jak robić zakupy, aby nie dać się okraść scummerom.

Fenyl:
http://eve-centrala.com.pl/index.php?topic=10412.0

tutaj znalazłem dwa fitty, mógłby ktoś rzucić znającym się okiem i powiedzieć tylko czy któryś warto budować?

Egzarcha:
Pierwszy jest OK. Ja bym go trochę zmienił, ale nie wiem czy się zmieścisz. Na pewno pod ten fit możesz się skillować.

--- Cytat: Aldrin w Kwiecień 13, 2012, 18:01:56 ---Naści, proszę ja ciebie, tani jak barszcz sosnowskiego i znośny fit na deske.

[Catalyst, Catalyst PvE dobry bo tani i dobry]

125mm Carbide Railgun I, Lead Charge S

Experimental 1MN Afterburner I
Barton Reactor Capacitor Recharger I

Type-D Power Core Modification: Reaction Control
Insulated Stabilizer Array I
Small I-a Polarized Armor Regenerator

Small Capacitor Control Circuit I

Hobgoblin I x1 (tych dron, może być więcej niż jedna (Exa) )

--- Koniec cytatu ---

Jak najszybciej powinieneś wyzbyć się reaktora (Type-D Power Core Modification: Reaction Control). Zwiększa on Twój Powergrid i zastępuje skill Engineering.

Fenyl:
Dzięki wielkie, to śmigam w takim razie (:

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej