Eve Online > NoobGarten

Każdy kiedyś był n00bem ;)

<< < (3/10) > >>

Ptysiu:
Chyba trochę za bardzo Sokole Cię zniechęcił. Latając frachtem na przykład po high między trade hubami da się spokojnie zarobić całkiem przyzwoite pieniądze. Fakt faktem jest to nudne jak flaki z olejem, ale zarobek może być całkiem niezły. A nikt nie zabrania Ci zbierania kapitału na co bardziej dochodowe interesy.

Skeer:
Ja w moim korpie od czasu do czasu latam jfem korpowym - i tak robiłem w 2 poprzednich. Na własnego jfa mnie nie stać, ale chara mam z max potrzebnymi skillami. Dla korporacji to jest wygodne, że jest ktoś zaufany, kto w wolnym czasie poleci i załatwi sprawy korpa oraz korpowiczy, dla mnie wygodne, bo sam sobie za free cokolwiek i kiedykolwiek chcę przewożę.

Wszystko zależy od tego, jak sobie ułożysz sprawy.

Fenyl:
Nie zniechęcił do bycia haulerem, jak na razie planów nie zmieniam; p chyba, że ktoś zaproponuje mi coś innego;)

Jakby się to nie skończyło,  to do latania industrialami itd potrzebuje skill niedostępny w trialu, co rodzi pytanie: gdzie najkorzystniej kupić abonament?

SokoleOko:

--- Cytat: Fenyl w Marzec 19, 2013, 22:48:36 ---Jakby się to nie skończyło,  to do latania industrialami itd potrzebuje skill niedostępny w trialu, co rodzi pytanie: gdzie najkorzystniej kupić abonament?

--- Koniec cytatu ---

http://www.shatteredcrystal.com/index.php/eve_online

Placić można paypalem, dostajesz kod na 60 dni.

Egzarcha:
Sokole Oko uznaje jedynie pvp, w wykonaniu kilkuletnich charów, ze skillami all 5. Gra ma wiele obliczy. Pobyt w UA, da Ci możliwość spróbować się w większości zajęć w grze. Najważniejsze, to je poznać i samemu wybrać styl gry. A ten będzie głównie uzależniony od tego, w jakim typie przestrzeni będziesz latać (High sec, Low sec (Lol sec),Null sec, Wormhole space) i z jakimi ludzmi. Ta gra nie ma finałowego potworka czy max levelu. Spokojnie więc poznawaj grę. Jeśli Ci się spodoba, z czasem bedziesz miał i skille i potrzebną Ci kasę.

Edit: Ort

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej