Eve Online > NoobGarten

Każdy kiedyś był n00bem ;)

(1/10) > >>

Fenyl:
Witam serdecznie,

Przygodę z EvE zacząłem w poprzedni weekend, zarwałem dwie nocki, bo gra mnie zahipnotyzowała (coś mi się wydaje, że matura się sama nie napisze).

Jak głosi przysłowie, nie ma pytań bez odpowiedzi, są tylko takie, których nie umiesz wygooglować, dlatego przeczytałem pierdyliard różnych artykułów,
ale wolę upewnić się pytając tutaj.

Aspekty PvP, jakkolwiek ciekawe, nie do końca mnie interesują. Wypatrzyłem sobie karierę haulera/tradera latającego na blockade runner'ach, chociaż wiem, że trzeba zacząć od czegoś łatwiejszego. Tutaj rodzą się moje pytania: czy są jakieś polskie corpy, które trudnią się haulingiem jak np red frog freight? Czy tacy gracze są potrzebni w innych corpach? Czy taka kariera ma sens i warto się w nią bawić?

Na razie gram na trialu, ale waham się nad wykupieniem pierwszego abonamentu, ponieważ większość ważnych dla haulera skilli nie da się trenować (przynajmniej takie mam wrażenie) ;(

Byłbym też wdzięczny za podrzucenie jakiegoś dobrego poradnika sprawdzonego okiem znawców (:

Doom:
3 słowa
Idź do UA
:P

Fenyl:
O tym myślałem, ale po wczytaniu się w to jak to wszystko działa nie jestem pewien czy to dla mnie, bo jednak do końca maja będę raczej graczem okazjonalno/weekendowym  :P

Egzarcha:
Wstępując do UA, zdobędziesz dostęp do wewnętrzego kanału.  Na bieżąco będziesz mógł zadawać pytania i uzyskiwać odpowiedzi. Do tego dochodzi też oczywiscie forum. Same szkolenia, organizowane są wieczorami. Podczas 3 miesięcznego pobytu, prawdopodobnie załapiesz się na większosć z nich. Współpracujące z UA korporacje, organizują czasami eventy dla kadetów.

Byłem, polecam.

Fenyl:
Dobra, dziękuję za pomoc, idę aplikować (:

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej