Eve Online > NoobGarten
Powrót do EVE - reaktywacja starego konta czy start od nowa
VonBeerpuszken:
--- Cytat: Doom w Marzec 19, 2013, 14:22:22 ---To co zalinkowałeś wygląda mi na jakiegoś rodzaju starter pack, czyli dla nowych kont. Zanim coś takieg się kupi spróbowałbym uzyskać od sprzedawcy dokładne informacje na jakie konta jest ten prepaid (czy właśnie tylko trial czy na zwykłe też) oraz czy działa on w oparciu o kota założone na zasadzie budy invite
--- Koniec cytatu ---
Działa i na zwykłe, przedłużałem subskrypcję takimi kodami już dwukrotnie.
xantu2utnax:
Dziękuje za wszystkie odpowiedzi. Wątek można zamknąć.
xantu2utnax:
Reaktywuję jednak temat, żeby nie tworzyć nowego wątku.
Przed przerwą w EVE rozwijałem skile wg starych poradników - czyli na początek wszystko w zakładce learningu. Wczoraj reaktywowałem stare konto i nie znalazłem już tej zakładki w skilach. Dzięki netowi wiem, że w 2010 był revamp skili i tego drzewa rozwoju już nie ma. Zastanawia mnie jednak: co się stało z tymi punktami SP/czasem wydanymi na ten rozwój? Czy po prostu usunięto te skile i ten czas/SP zostały "zmarnowane" czy też dodane jakiś bonus do innych skili bądź ich rozwoju?
Doom:
Te punkt są wolne. Nad listą skili powinnieneś mieć info ile masz SP do rozdania. Jak chcesz je władować w jakiś skill to pod ppm powinieneś mieć opcję po której wyskoczy okienko gdzie wpisujesz ile tych punktów ma pójść w ten skill
xantu2utnax:
Super. Jeszcze raz dziękuję za pomoc.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej