Eve Online > Dyskusje ogólne

znakomita , swietna i dobra kampa na gejcie lowsec

<< < (9/13) > >>

SokoleOko:
Coś w tym jest, ostatnio sporo cyn stawiałem w lowsecu i ŻADNE nie spadło, a nie pilnowałem.

Gaunt:

--- Cytat: Alice9 w Marzec 20, 2013, 02:44:20 ---dzisiaj low jest tak bezpieczne że można 30j indykiem zrobić bez scouta, łącznie z systemem tama - trzeba błagać żeby cię zestrzelili i przesiadywać na bikonach milicyjnych. Jeśli ktoś zna jakieś niebezpieczne low, gdzie faktycznie coś się jeszcze dzieje, to niech się łaskawie podzieli... Oczywiście nie mówię o zjebach pokroju kamperów z amamake.

--- Koniec cytatu ---

pierwsze słysze, że low bezpieczne, ostatnio latałem indykami przez low i robiłem około 40-50j dziennie i zawsze ktoś chciał mnie zajebać

MGGG:

--- Cytat: SokoleOko w Marzec 20, 2013, 09:49:46 ---Coś w tym jest, ostatnio sporo cyn stawiałem w lowsecu i ŻADNE nie spadło, a nie pilnowałem.

--- Koniec cytatu ---

Jako cynostawiaczke masowo wykorzystuje sie noobshipy obecnie. Aggro na niej, to free aggro wszystkich na Ciebie plus ogień sentry.
Z resztą kogo jara strzelanie do noobshipów. Może w superpvp null jest to szczyt zdobyczy solo na kb, ale nie w low.

Egzarcha:
To tylko przykład elitarnego pvp w low :P

http://eve-kill.net/?a=corp_detail&view=kills&crp_id=181191&m=3&y=2013

Dannyinspace:
gram od miesiąca, gówno umiem i mam porozrzucane skille gdzie sie da ale juz nie moge sie doczekac zeby tępić to dziadostwo! gate campy znaczy sie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej