Eve Online > Dyskusje ogólne
znakomita , swietna i dobra kampa na gejcie lowsec
Starakopara:
a ten, jakże zajmujący topic, nie jest czasem próbą odwrócenia uwagi od znikniętych tyteksów??
Andrusza:
Eh , gejt w Eszur/Hof Thraszerkami z dwoma sebo i artki, stare czasy. Dzis juz "prawdziwych" obozowisk nie ma :)
Kharim:
W Eszur mieliście jeszcze smartbomby na wypadek lecących podów :) pamiętam też stiletto na sebo
MrMaaX:
zakładając że OP nie trollował i rzeczywiście szuka odpowiedzi na swoje pytanie:
1. Lach albo Hic
2. Huggin albo coś innego z bonusem do webbów
3. Jakiś statek z Remote Senor Boosterami żeby zwiększyć scan ress tacklerowi
4. Dps - najlepiej Long range tier 3 żeby było łatwiej uciec wazie czego
5. Smart bomb bsy na wylotowych gejtach żeby kasować pody, szutle i inne małe statki
Każdy lubi co innego jak chłopak chce kampić to jego sprawa.
Krogulec:
--- Cytat: Doom w Marzec 19, 2013, 00:44:44 ---A teraz pytanie na serio, czego się spodziewałeś otwierając topic o czymś co szanujący pvperzy uważają za pedalstwo, nie pvperzy uważają za padalstwo + pare mniej cenzuralnych określeń a goście którzy uważają kampy za pvp to albo trole albo wąsko specjalizowane dresy które nie mają zamiaru zdradzać swoich cechowych sekretów?
--- Koniec cytatu ---
potrzebowałem takich informacji ponieważ jedna z moich postaci jest rasowym homofobem który prześladuje gejów/kamperow na bramie :) , czasem ponoszę porażki w walce o heteroseksualny świat wiec stwierdziłem ze zapytam się osoby które dłużej graja co pozwoli mi na lepsze dalsze osłabianie gejów na gejcie .bardzo mnie kochają ale tylko platonicznie :) ( nie dopuszcam do blizszych kontaktów )
juz próbowali zgłaszać mnie do CCCP , wyznaczać nagrody itp .........
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej