Eve Online > Dyskusje ogólne
znakomita , swietna i dobra kampa na gejcie lowsec
Dux:
--- Cytat: CATfrcomCheshire w Marzec 19, 2013, 09:39:03 ---7. Skauci we wszystkich okolicznych systemach, poprzyklejani w cloaku do bram, zeby w razie czego mozna bylo zrobic szybkie spierdalamento (jakby przyplynela wieksza ryba polknac kampe:)
--- Koniec cytatu ---
Przypomniała mi się zaobserwowana już dość dawno temu "rozmowa" na localu w Rancer. Wisi sobie tam ta tradycyjna kampa i wisi. Po jakimś czasie local pokazał pojawienie się dodatkowego osobnika. Kampa wisi dalej. Nagle ów nowy pisze jednemu z wiszących, że jak tak sobie stoi przy nim i na niego patrzy to dochodzi do wniosku, że pan kamper ma bardzo fajny statek. 2 sek i cała kampa sru na stację ;D
=> Zgudi
Modelowe kampy wiszą w systemach, gdzie za miejscowych włodarzy robią kampiący (choćby to wspomniane Rancer, czy Hier). Miejscowy intel do nich należy, więc jedyne czego mogą sie obawiać to wiekszy roam z innych rejonów, .... którego pojawienie się ich intel dużo wczesniej zaraportuje.
Doom:
--- Cytat: Yavax Zavro w Marzec 19, 2013, 08:21:26 ---Ty chyba musisz mieć bardzo przykre przeżycia z gejt kampami.
--- Koniec cytatu ---
Bo ja wiem? Ostatnim razem campa dorwała mnie pare lat temu, późno w nocy jak przysypiałem (co nie zmienia faktu że afka mi spadła wtedy) goście właśnie mieli tak jak pisał Dux insta lok punkt + weby chyba na tym samym shipie.
Po prostu uważam że campią ci co nie umieją walczyć w inny sposób, co potwierdza fakt że nawet taki noob pvper jak niżej podpisany dość regularnie jak z premedytacją wskoczy w kampe to ją rozwali / rozgoni :P
VonBeerpuszken:
--- Cytat: Doom w Marzec 19, 2013, 10:33:49 ---
Po prostu uważam że campią ci co nie umieją walczyć w inny sposób....
--- Koniec cytatu ---
Nie generalizujmy, po prostu czasami nie chce sie lecieć 50 jumpów nie wiadomo gdzie, czasami po prostu wiesz że masz godzinkę na grę i nie ma sensu organizować czegoś co wiadomo że zajmie więcej czasu...
A czy to gejostwo? O wszystkim można tak powiedzieć, wszystko zależy co kogo bawi. Dla górnika każdy kto poluje na koparki bedzie gejem, dla polującego kopiący bo jak można siedzieć i nic nie robić....
Temat powraca jak bumerang, każdy bawi się jak lubi, kamperzy równie dobrze moga się wysmiewać z propefauperów latających dziesiątki systemów żeby jedną bezbronna raciarke utłuc.
Yavax Zavro:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Marzec 19, 2013, 10:43:13 ---Nie generalizujmy, po prostu czasami nie chce sie lecieć 50 jumpów nie wiadomo gdzie, czasami po prostu wiesz że masz godzinkę na grę i nie ma sensu organizować czegoś co wiadomo że zajmie więcej czasu...
A czy to gejostwo? O wszystkim można tak powiedzieć, wszystko zależy co kogo bawi. Dla górnika każdy kto poluje na koparki bedzie gejem, dla polującego kopiący bo jak można siedzieć i nic nie robić....
Temat powraca jak bumerang, każdy bawi się jak lubi, kamperzy równie dobrze moga się wysmiewać z propefauperów latających dziesiątki systemów żeby jedną bezbronna raciarke utłuc.
--- Koniec cytatu ---
True. Każdy bawi się jak lubi. To tak jakbym ja wyśmiewał wszystkich "planeciarzy", bo sam zajmuje się inwencją, manufakturzeniem itp. I nazywanie tego gejostwem to lekka przesada Doom. Mam nadzieję, że przymyślisz swoje postępowanie, pójdziesz grzecznie do kąta i przyłożysz sobie sam banhammerem :D
Jakub Trokowski:
--- Cytat: Zgudi w Marzec 19, 2013, 10:20:50 ---Generalnie uważam, że dłuższe siedzenie na jednym gejcie to proszenie się o wpier...l, niezależnie w czym jesteś.
--- Koniec cytatu ---
Własnie.
Ale zwykle jest zabawnie, a chyba po to się logujemy, co? :)
Za czasów Archaic Order, jak żyliśmy w c3 ze stałką do low, to robiliśmy kampy jakimiś BCkami. A to jakiś palant na auto leciał, a to nas ktoś przegonił... różnie było, ale mało kiedy było nudno. Ofc, to co wyglądało że może mieć cenne cargo to nam uciekało, ale robiliśmy "uber-pr0-kampy".
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej