Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

c0ven stracil tytany

<< < (137/138) > >>

Dux:

--- Cytat: VonBeerpuszken w Marzec 29, 2013, 15:12:29 ---Chyba coś pomyliłeś, od początku twierdziłem że jeśli hasła nie zostały zdobyte w sposób nielegalny, czyli za pomocą np. trojana, a zostały rozdane na prawo i lewo, sprawa NIE jest włamem na konta.

--- Koniec cytatu ---

Utożsamiasz rozwiązanie, jakie tu miało miejsce z włamem na konto. Inaczej twierdzisz, że potraktowano sprawę, jakby ktoś się na konto włamał. Nigdzie Ci nie zarzucałem, że twierdzisz, że był włam na konto.

VonBeerpuszken:

--- Cytat: Dux w Marzec 29, 2013, 15:26:35 ---Utożsamiasz rozwiązanie, jakie tu miało miejsce z włamem na konto. Inaczej twierdzisz, że potraktowano sprawę, jakby ktoś się na konto włamał. Nigdzie Ci nie zarzucałem, że twierdzisz, że był włam na konto.

--- Koniec cytatu ---
Spoko, mea culpa  ;) źle zrozumiałem ten fragment  :)

Phobeus:

--- Cytat: Dux w Marzec 29, 2013, 14:15:06 ---"kradzieży" dokonała osoba, która znała loginy i hasła, ale nie miała prawa do używania tego konta
--- Koniec cytatu ---
Zakazany owoc smakuje najlepiej :D

Czyli baty należą się temu, kto dał passy kumplowi z sojuszu bo "gość był godny zaufania i ogólnie wporzo"

Pol Kent:

--- Cytat: Phobeus w Marzec 29, 2013, 15:55:24 ---Zakazany owoc smakuje najlepiej :D

Czyli baty należą się temu, kto dał passy kumplowi z sojuszu bo "gość był godny zaufania i ogólnie wporzo"

--- Koniec cytatu ---
To tak nie działa. Jak mówi stara maksyma "każdego można kupić to tylko kwestia ceny" więc i koleś "godny zaufania i ogólnie wporzo" w którymś momencie pękł.  ;D
Nie on pierwszy nie on ostatni. Jednak co gra to nie real, szansa na połamanie rąk i nóg złodziejowi jednak mniejsza  :D

Doom:
Skoro temat się wyczerpał można zamknąć już topic?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej