Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
c0ven stracil tytany
Kira Korpii:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Marzec 29, 2013, 11:03:00 ---
Jakim zajumanym? Tosz Xeowar napisał wyraźnie, że to osoby które DOSTAŁY hasła....
--- Koniec cytatu ---
--- Cytat: Xeovar w Marzec 29, 2013, 10:17:00 --- Poza tym, jeśli to faktycznie oni to ktoś musiał im podać hasła - ode mnie ich nie dostali gdyż nie byli pilotami tytanów sojuszu.
--- Koniec cytatu ---
Napisal wyraznie ze osoby dostaly sie do kont bez wiedzy wlasciciela i wbrew jego woli.
Soulscream:
--- Cytat: Kira Korpii w Marzec 29, 2013, 11:33:57 ---Napisal wyraznie ze osoby dostaly sie do kont bez wiedzy wlasciciela i wbrew jego woli.
--- Koniec cytatu ---
A jakis namacalny dowod ? Na ladna buzie mozna duzo rzeczy powiedziec.
--- Cytuj ---Gdy Goonswarm rozpadł się po opierdoleniu całej kasy i chyba kapitali, to była świetna robota szpiegowska... jak Coven padł ofiarą podobnego działania to jest kradzież która powinna być zwrócona, mało tego, o prokurature prawie sie oparło.
--- Koniec cytatu ---
Zrobil to CEO owczesny, nie jaki Karttoon. Nie bylo account sharing.
Goomich:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Marzec 29, 2013, 11:31:10 ---Nie przypominam sobie sytuacji kiedy oba były nielegalne a nagle jedno zostało zalegalizowane... bo i tak wszyscy piją.
--- Koniec cytatu ---
A ja sobie przypominam, kiedy alkohol był nielegalny, a narkotyki legalne. I wódzia została zalegalizowana, bo wszyscy pili.
VonBeerpuszken:
--- Cytat: Gariothius w Marzec 29, 2013, 11:32:01 ---(nie mówie że coś, c0veniacy, też bym sie starał o te statki, ale w sumie to wasza własna wina że wam je ukradli :P),
--- Koniec cytatu ---
Nie tyko z własnej winy, ale w wyniku łamanie pewnych przepisów, nie ważne czy są mądre te przepisy czy nie, i czy to sie robi nagminnie.
Jakoś nie spotkałem sie z sytuacją że PZU połaci odszkodowanie za rozbicie auta po pijaku :P
Powiem tak - udało sie wam odzyskać? Chwała wam za to, widać macie dobrych diplo :)
Ale CCP wedle mnie dało dupska na całe linii.
--- Cytat: Kira Korpii w Marzec 29, 2013, 11:33:57 ---Napisal wyraznie ze osoby dostaly sie do kont bez wiedzy wlasciciela i wbrew jego woli.
--- Koniec cytatu ---
Ktoś z Goonswarmu przelał całą kasę i statki bez wiedzy i pozwolenia CEO. Nie mów że nie ma podobieństwa
--- Cytat: Mona X w Marzec 29, 2013, 11:38:02 ---A ja sobie przypominam, kiedy alkohol był nielegalny, a narkotyki legalne. I wódzia została zalegalizowana, bo wszyscy pili.
--- Koniec cytatu ---
A to ciekawe, możesz więcej szczegółow? Chętnie poznam tę historię.
--- Cytat: Soulscream w Marzec 29, 2013, 11:36:42 ---
Zrobil to CEO owczesny, nie jaki Karttoon. Nie bylo account sharing.
--- Koniec cytatu ---
A zrobił to z pozwoleniem całego korpa? O ile sie nie mylę kasa korpowa to kasa wspólna a nie samego CEO. Jakiś sharing jest. W dodatku legalny.
Kira Korpii:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Marzec 29, 2013, 11:38:59 ---
Ale CCP wedle mnie dało dupska na całe linii.Ktoś z Goonswarmu przelał całą kasę i statki bez wiedzy i pozwolenia CEO. Nie mów że nie ma podobieństwa
--- Koniec cytatu ---
Jesli mial uprawnienia ingame to nie ma najmniejszego podobienstwa.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej