Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

c0ven stracil tytany

<< < (126/138) > >>

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: Alice9 w Marzec 28, 2013, 18:49:33 ---ale to nie był włam - tylko skorzystanie z wcześniej podanych passów dyrektorom którzy mieli swobodny dostęp do tego konta.

--- Koniec cytatu ---

Widze, ze wiesz o tej sprawie wiecej, niz ktokolwiek inny :) To info z Polisha, czy po prostu tak sobie wykoncypowales? A moze odziedziczyles jakies zdolnosci wrozbiarskie? W takim razie sie tu marnujesz, powinienes robic kariere w telewizji, jak Wróż Dawid

Soulscream:

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Marzec 28, 2013, 18:53:25 ---Widze, ze wiesz o tej sprawie wiecej, niz ktokolwiek inny :) To info z Polisha, czy po prostu tak sobie wykoncypowales? A moze odziedziczyles jakies zdolnosci wrozbiarskie? W takim razie sie tu marnujesz, powinienes robic kariere w telewizji, jak Wróż Dawid

--- Koniec cytatu ---

Tak z ciekawosci spytam, a Wy wiecie chociaz czy to byl wlam ? Czy po prostu tak twierdzicie bo jest wygodniej ?

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: Soulscream w Marzec 28, 2013, 20:57:26 ---Tak z ciekawosci spytam, a Wy wiecie chociaz czy to byl wlam ? Czy po prostu tak twierdzicie bo jest wygodniej ?

--- Koniec cytatu ---

Pozwol, ze jeszcze przez chwile potrzymamy szanowne forumowe gremium w niepewnosci. Niebawem bedzie oficjalny statement.

Soulscream:

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Marzec 28, 2013, 20:59:23 ---Pozwol, ze jeszcze przez chwile potrzymamy szanowne forumowe gremium w niepewnosci. Niebawem bedzie oficjalny statement.

--- Koniec cytatu ---

Jak zobacze, ze to stanowisko CCP to moze uwierze :).

Pol Kent:

--- Cytat: Alice9 w Marzec 28, 2013, 18:49:33 ---ale to nie był włam - tylko skorzystanie z wcześniej podanych passów dyrektorom którzy mieli swobodny dostęp do tego konta.

--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Marzec 28, 2013, 18:53:25 ---Widze, ze wiesz o tej sprawie wiecej, niz ktokolwiek inny :)

--- Koniec cytatu ---

Ani mnie to ziębi ani grzeje i rozumiem że musisz tak pisać w końcu nie możesz publicznie przyznawać pewnych rzeczy  ;) ale twierdzenie, że wC0venie jak i ogólnie w dużych ally jedna jedyna osoba ma dostęp do kompletu kont z tytexami i wszystko to są jej osobiste alty powoduje nie kontrolowany wybuch  śmiechu  ;D
Byłem w jednym czy drugim polskim korpie i w żadnym nie było tak, żeby węższe lub szersze kierownictwo nie znało loginów i passów do różnych "korpowych postaci" a to alta w JFie a to w tytku a to w jakimś Nyxie czy Rorqualu.  ;)
Więc daj sobie siana i lepiej już nie odpowiadaj na takie posty zamiast pisać PRową papkę . :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej