Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

c0ven stracil tytany

<< < (125/138) > >>

Shamoth:
Obawiam się, że nigdy nie zostanie ustalone kto za tym stoi... Evcie mam na flash'ce i odpalam ją praktycznie na każdym komputerze, mniej lub bardziej płynnie ale chodzi.
Równie dobrze numer mogła wyciąć opiekunka do dzieci na łączu gospodarza domu, kiedy ten odgrzewał małżeństwo z żoną w restauracji...
Inna sprawa, że to na spontan raczej nie wyglądało, ktoś musiał na szybko tytki przejąć bo raczej ich nie zawiesił gdzieś próżni... chociaż znam przypadki kiedy człowiek z rana po ciężkiej nocy nie pamiętał gdzie zaparkował ;P
Co nie zmienia faktu że jest to bardzo intrygujące...

Alice9:

--- Cytat: Nosum Hseebnrido w Marzec 27, 2013, 20:31:21 ---Dużo osób przewinęło się przez c0ven i to całe zainteresowanie sprawą jest całkiem na miejscu z ich strony, prawie każdy tutaj pośrednio czy bezpośrednio na te tytany w jakiś sposób "pracował".
Naturalnie wszyscy się cieszą że udało wam się je odzyskać, ale nadal pozostaje pytanie kto je sobie pożyczył w pierwszej kolejności?
Teraz jestem prawie pewny, że to mógł być jedynie ktoś kto siedział w c0venie bardzo długo, w innym wypadku już dawno wiedzielibyśmy kto to zrobił i nie trzeba byc "c0venowym-haterem" żeby dojść do podobnych wniosków.

--- Koniec cytatu ---

prawdy się nigdy zapewne nie dowiemy - może ten co capną/capneła sam się zgłosł do ccp aby tą sprawę załatwili jak zobaczył co się dzieje i że go tutaj zamordują - wcale bym się nie zdziwił. Ggdyby to ktoś nie był z "grona" już by wisiał na słupie, tak panowie się jakoś dogadają, może trzeba będzie żonę w zastaw oddać albo co.
eve is not a game but it should be.
1 uwaga dla pana który to gwizdną - panie self destruct - forse rozdać w jita było - fail.
jak dla mnie to w eve właśnie kończy się kolejna epoka - ccp nie przestrzega nawet już własnego regulaminu a to przez jego nie przestrzegania doszło do tej sytuacji.

WhiteCat:

--- Cytat: Alice9 w Marzec 28, 2013, 17:55:48 ---jak dla mnie to w eve właśnie kończy się kolejna epoka - ccp nie przestrzega nawet już własnego regulaminu a to przez jego nie przestrzegania doszło do tej sytuacji.

--- Koniec cytatu ---
Rozumiem, że jak włamię Ci się na konto i coś z niego ukradnę to nie będziesz zgłaszał tego CCP?

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: Alice9 w Marzec 28, 2013, 17:55:48 ---1 uwaga dla pana który to gwizdną - panie self destruct - forse rozdać w jita było - fail.
jak dla mnie to w eve właśnie kończy się kolejna epoka - ccp nie przestrzega nawet już własnego regulaminu a to przez jego nie przestrzegania doszło do tej sytuacji.

--- Koniec cytatu ---

Wierze, ze gdyby to co napisales, bylo zrozumiale, to napewno bylo by bardzo madre :P

Alice9:

--- Cytat: WhiteCat w Marzec 28, 2013, 18:12:33 ---Rozumiem, że jak włamię Ci się na konto i coś z niego ukradnę to nie będziesz zgłaszał tego CCP?

--- Koniec cytatu ---

ale to nie był włam - tylko skorzystanie z wcześniej podanych passów dyrektorom którzy mieli swobodny dostęp do tego konta.
ccp z łatwością powinno udowodnić że konto używane było przez więcej niż 1 osobę regularnie. Samo to jest sprzeczne z zasadami które sami zapodali.
sam fakt że olali ten temat tworzy precedens - bo nie trzymają się swoich własnych zasad. Każdy chyba tutaj wie że to było konto znane wielu - zaprzeczysz faktom?
zaprzeczaj ale ja nie chce z tobą rozmawiać na ten temat.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej