Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
c0ven stracil tytany
SokoleOko:
--- Cytat: Soulscream w Marzec 27, 2013, 12:51:36 ---A wprowadzenie autentykatora by rozwiazalo mase problemow just saying.
--- Koniec cytatu ---
Czyli? Karta-zdrapka?
VonBeerpuszken:
--- Cytat: WhiteCat w Marzec 27, 2013, 12:53:06 ---No tak, ale przecież nie jesteś w stanie udowodnić CCP w jaki sposób je ktoś uzyskał :P
--- Koniec cytatu ---
Dlatego napisałem że to jest ciekawe, bo nikt nie jest w stanie nikomu udowodnić jak uzyskał te hasło... bo Ty będziesz twierdził że ja Ci je ukradłem, ja bedę twierdził że to bujda, bo sam mi je dałeś, ale sie poprztykaliśmy i teraz sie na mnie odgrywasz ;)
Chyba że wykażesz że ukradłem je np. keylogerem.
--- Cytat: Net w Marzec 27, 2013, 12:55:10 ---Czytalem calutki !!! Bo ten wontek to aktualnie jedyny zywy :)
Xeo sie przyznal (do czego innego). Cat by sie nie przyznal :) Ani VBp ::)
Stop feed the troll ?
--- Koniec cytatu ---
Aha, czyli wedle Ciebie słowa pisane na gorąco pod wpływem wzburzenia to dowód?
Więc ja mówię że to NIE był włam.
Co jest prawdą?
--- Cytat: SokoleOko w Marzec 27, 2013, 12:58:16 ---Czyli? Karta-zdrapka?
--- Koniec cytatu ---
Fajnym sposobem byłoby wprowadzenie identyfikacji jak ma Google, sms z kodem. Można by było wpisać w ustawieniach np. kilka telefonów które są "bezpieczne" i w razie takiego wałka jak ten z tytanami błyskawicznie byłoby wiadomo kto i kiedy .
Soulscream:
--- Koniec cytatu ---
http://eu.blizzard.com/store/details.xml?id=221003132
Dużo innych gier mmo też ma coś już takiego, ba nawet cześć korporacji stosuje tokeny w swoich systemach również.
Net:
--- Koniec cytatu ---
Niee, musieliby rozsylac do kazdego gracza... Za to istnieje MMO, ktore daje graczom tokeny generujace kody jednorazowe do logowania :) To mniej wiecej odpowiada poziomowi zabezpieczen
kont super-VIP w niektorych bankach. O ile tego nie zaprzestali (w bankach) ;)
Net:
--- Cytat: Soulscream w Marzec 27, 2013, 12:59:40 ---http://eu.blizzard.com/store/details.xml?id=221003132.
--- Koniec cytatu ---
Oo, jestem nie na czasie :) To wiecej gier juz przegonilo banki ? ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej