Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

c0ven stracil tytany

<< < (105/138) > >>

Yavax Zavro:

--- Cytat: Xarthias w Marzec 22, 2013, 20:18:20 ---Czy mi się wydaje, czy ostatnie kilka stron tego wątku nie ma nic wspólnego z tytułem wątku? :P

--- Koniec cytatu ---
Napisałbym Ci coś w stylu " Welcome! You must be new around here!", ale patrzę na ilość napisanych postów i coś mi się kurwa nie zgadza :P.

Doom:

--- Cytuj ---czy Cat czasem nie prowadził misjonarstwa ? zresztą tak samo jak Sokół
--- Koniec cytatu ---
Czy Ty mi tu insynuujesz że ja nie mam wyjścia i też zostanę dresiarzem?

SokoleOko:

--- Cytat: Skan w Marzec 23, 2013, 00:58:15 ---czy Cat czasem nie prowadził misjonarstwa ? zresztą tak samo jak Sokół  >:D

--- Koniec cytatu ---

Ja, misjonarstwa? A poda chcesz? :P

PvP robiłem w czasach, kiedy byłem w PBN. A za czasów, gdy siedziałem w UA robiłem takie śmieszne ćwiczenie "live fire", które było wstępem do PvP. Kadeci we frytkach na AB nie mogący dogonić mojego Phoona na MWD z heavy neutami - priceless ;)

Skeer:
Na pocieszenie dodam, że ja też do Evki wszedłem raczej nie dla pvp. Dopiero Stain po 4 miesiącach gry wymusiło u mnie zmianę priorytetów  :)

[VIDE] Herezja:
Ja dla odmiany wchodząc do EVE wiedziałem jedno. Nigdy nie będę zajmował się kopaniem i ... tak pozostało ];). I fakt faktem pozostaje, że jedynie pvp przynosiło jakieś wymierne korzyści z napływu adrenaliny a inne rodzaje zabaw były po prostu nudne.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej