Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
c0ven stracil tytany
Doom:
To jest prawda, poza tym że Cat to był chyba wtedy instruktorem a nie kotem
SokoleOko:
--- Cytat: Nitefish w Marzec 22, 2013, 22:58:22 ---kufa... to jest epickie :D
--- Koniec cytatu ---
I prawdziwe, choć tego donosu sobie nie przypominam i nie brzmi to jak w moim stylu.
Ale faktycznie, wcale nie przyszedłem do Eve z nastawieniem na PvP - o tym pisałem. W na samym początku grania byłem lowsecowym kerbirem, które strasznie wkurzało, że okoliczni dresiarze rozsmarowywali na kampach moje dual-buffer tank Vexory. Liczyłem, że będę rycerzem w białej zbroi, który kiedyś odwdzięczy im się za te wszystkie gwałty analne... ech, chciałem dobrze a wyszło jak zwykle.
Kiedyś przeglądałem nostalgicznie kille z Watahy (miałem taki lol-korp PvP po tym jak Chimera okazała się zbyt kerbirska nawet dla mnie) i zauważyłem, że praktycznie bez dwóch jammerów nie lataliśmy :D
Lt Rook:
--- Cytat: SokoleOko w Marzec 23, 2013, 00:12:03 ---Liczyłem, że będę rycerzem w białej zbroi, który kiedyś odwdzięczy im się za te wszystkie gwałty analne... ech, chciałem dobrze a wyszło jak zwykle.
--- Koniec cytatu ---
Sokole!.... Nie pij więcej!!! Mówie Ci!! :P
SokoleOko:
Jestem trzeźwy jak świnia i do tego jeszcze pracuję teraz :P
Skan:
--- Cytat: Xarthias w Marzec 22, 2013, 20:18:20 ---Blisko 2,5 tysiąca luda się przez Akademię przewinęło. Jestem przyjemnie zaskoczony :)
--- Koniec cytatu ---
ale tylko ze 330 medali za ukończenie z różną liczbą szkoleń - choć pewnie jeszcze całkiem kilka które by się należały, ale nie zostały nadane bo się ludzie nie przypominali.
--- Cytat: Doom w Marzec 22, 2013, 23:05:30 ---To jest prawda, poza tym że Cat to był chyba wtedy instruktorem a nie kotem
--- Koniec cytatu ---
czy Cat czasem nie prowadził misjonarstwa ? zresztą tak samo jak Sokół >:D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej