Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

c0ven stracil tytany

<< < (103/138) > >>

CATfrcomCheshire:
A teraz wam opowiem cos, w co pewnie nikt mi nie uwierzy - bylem w jednym turnusie UA z graczem o nicku Sokole Oko, i ten gracz byl skrajnym pacyfista... Robil sobie misje l4 Typhoonem, a moje wyprawy pirackie rupturem z Azbuga do Great Wildlands, gdzie polowalismy na raciarki i przelatujace indyki (wspaniale czasy) nazywal "dresiarstwem", a juz to, ze smialismy sie z NRDS Foundation kwitowal komentarzami typu "jak sie czujesz jako osoba bejzbolem niszczaca cos, co ktos zbudowal" itd itp... Raz nawet napisal na mnie donos do kadry, ze kampie brame w Bosenie w bardzo szemranym towarzystwie, i to moze miec negatywny wplyw na reputacje Unseen...

Zgudi:

--- Cytat: KoMic w Marzec 22, 2013, 15:36:21 ---
--- Cytuj ---http://evewho.com/corp/Unseen+Academy/leavehistory

Oraz zamieszcza informacje podprogowe w ramach szkoleń.
--- Koniec cytatu ---
NIEPRAWDA!!!111

C0ven, C0ven, C0ven, C0ven, C0ven, C0ven, C0ven, C0ven, C0ven, C0ven, C0ven, C0ven, C0ven,

--- Koniec cytatu ---

Przecież nikt im nie mówił, że mają iść do C0venu. Infrormacja była przekazywana podprogowo. Żarty prowadzących w stylu CAT, wspólne wypady na pierogi, przezywanie od serowarów, wyrażanie utopijnej tęsknoty za jakimś PL sojuszem, co by zawojował eve :P <żarcik>

Xarthias:
Czy mi się wydaje, czy ostatnie kilka stron tego wątku nie ma nic wspólnego z tytułem wątku? :P

Blisko 2,5 tysiąca luda się przez Akademię przewinęło. Jestem przyjemnie zaskoczony :)

Nitefish:

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Marzec 22, 2013, 18:03:10 ---A teraz wam opowiem cos, w co pewnie nikt mi nie uwierzy - bylem w jednym turnusie UA z graczem o nicku Sokole Oko, i ten gracz byl skrajnym pacyfista... Robil sobie misje l4 Typhoonem, a moje wyprawy pirackie rupturem z Azbuga do Great Wildlands, gdzie polowalismy na raciarki i przelatujace indyki (wspaniale czasy) nazywal "dresiarstwem", a juz to, ze smialismy sie z NRDS Foundation kwitowal komentarzami typu "jak sie czujesz jako osoba bejzbolem niszczaca cos, co ktos zbudowal" itd itp... Raz nawet napisal na mnie donos do kadry, ze kampie brame w Bosenie w bardzo szemranym towarzystwie, i to moze miec negatywny wplyw na reputacje Unseen...

--- Koniec cytatu ---

kufa... to jest epickie :D

Lt Rook:
ja bym się nie zdziwił jeśli to jest prawdą...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej