Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

c0ven stracil tytany

<< < (3/138) > >>

FN:

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Marzec 16, 2013, 20:05:55 ---Dzisiaj ok 2 w nocy ktos wlamal sie nam na konta z 4 tytanami i je ukradl

--- Koniec cytatu ---
a ja myslalem ze sie zalogowal i zrobil  wyplate  :D btw, wklejcie ten wniosek do prokuratury o lamaniu eule  8)

Barwa:

--- Cytat: Pol Kent w Marzec 16, 2013, 20:26:15 ---Nie wiem o jakim rynku "oficjalnym" mówisz ? Bo w CCP PELXy kosztują ponad 15 $/EU za sztukę więc nie wychodzi 30-35zł raczej 40-45.
A wtedy do tych ok. 35 000 PLN trzeba by doliczyć jeszcze jakieś 10 -15k PLN  >:D

--- Koniec cytatu ---

Jak mawiają Żydzi, mieć 35k PLN a nie mieć 35k PLN to jak brak 70k PLN wiec kto by zwrócił uwagę na te 10-15k PLN :)

Swoją droga ciekawe kto remont mieszkania sobie zrobi za to.

Doom:

--- Cytat: FN w Marzec 16, 2013, 20:40:41 ---a ja myslalem ze sie zalogowal i zrobil  wyplate  :D btw, wklejcie ten wniosek do prokuratury o lamaniu eule  8)

--- Koniec cytatu ---
Wniosek do prokuratury to nie jest takie śmieszne miotanie się bezsilnego jak Ci się może wydawać. Względnie od niedawna za takie coś można postawić sprawcę przed sądem nawet w Polsce. Tylko najpierw CCP musi wykazać się współpracą i podesłać niezbędne dane

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: FN w Marzec 16, 2013, 20:40:41 ---a ja myslalem ze sie zalogowal i zrobil  wyplate  :D btw, wklejcie ten wniosek do prokuratury o lamaniu eule  8)

--- Koniec cytatu ---

lol skad wniosek ze zawiadomienie do prokuratury o wlamaniu na konto ma cokolwiek wspolnego z EULA :P troszke ci sie pomieszalo.

http://www.komputerswiat.pl/blogi/blog-redakcyjny/2012/01/kradzieze-w-grach-online.aspx

mophk:
oczywiscie musiało rzeczywiscie dojsc do hacka a nie ktos od was stwierdził ze lubi iski :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej