Eve Online > Odyssey
Letni dodatek 2013
Rash'kan:
Vulture brawler fleet incoming!
SokoleOko:
Czy ja dobrze widzę, że blob będzie mógł teraz mieć na gridze commanda z maksymalnym bonusem, a mały roaming gang będzie na razie mógł korzystać z OBG ze znacznie gorszym bonusem, bo Claymore/Sleipnir są zbyt powolne?
Idąc dalej, gang T3 dostanie bardzo po dupie pod względem zasięgu webów/scrambli oraz szybkości, bo Astarte/Eos nie mają tanka i mają sporo większą sygnaturę niż Damnation/Absolution - zatem konieczny jest Protek ze skirmish linkami na OGB?
Rash'kan:
--- Cytat: SokoleOko w Sierpień 01, 2013, 18:48:39 ---Czy ja dobrze widzę, że blob będzie mógł teraz mieć na gridze commanda z maksymalnym bonusem, a mały roaming gang będzie na razie mógł korzystać z OBG ze znacznie gorszym bonusem, bo Claymore/Sleipnir są zbyt powolne?
Idąc dalej, gang T3 dostanie bardzo po dupie pod względem zasięgu webów/scrambli oraz szybkości, bo Astarte/Eos nie mają tanka i mają sporo większą sygnaturę niż Damnation/Absolution - zatem konieczny jest Protek ze skirmish linkami na OGB?
--- Koniec cytatu ---
Mniej więcej ^^
Od dawna mówiłem, że nerf offgrid boostów uderzy tylko i wyłącznie w małe ekipy, które rzucały się na noobspawn przy localu 150 jak np w VFK czy innych miejscach deploymentów.
Boost blob more pls.
Ale, dosypmy trochę cukru, nowy navy mindlink jest naprawdę sexy
VonBeerpuszken:
--- Cytat: SokoleOko w Sierpień 01, 2013, 18:48:39 ---Czy ja dobrze widzę, że blob będzie mógł teraz mieć na gridze commanda z maksymalnym bonusem, a mały roaming gang będzie na razie mógł korzystać z OBG ze znacznie gorszym bonusem, bo Claymore/Sleipnir są zbyt powolne?
--- Koniec cytatu ---
--- Cytat: Rash'kan w Sierpień 01, 2013, 20:24:43 ---Mniej więcej ^^
Od dawna mówiłem, że nerf offgrid boostów uderzy tylko i wyłącznie w małe ekipy, które rzucały się na noobspawn przy localu 150 jak np w VFK czy innych miejscach deploymentów.
Boost blob more pls.
--- Koniec cytatu ---
cytując klasyka:
I szła za nimi wielka rzesza ludu i niewiast, które płakały i użalały się nad nimi. Płakało też wszystko stworzenie, zapłakało też to, co zostało stworzone na dole i w górze. W górze słońce, które się zaćmiło, a na dole ziemia, która zadrżała, a skały się rozpadły. Płaczą też dzwony, które nie biją, płaczą ogołocone ołtarze, płaczą kapłani i klerycy, którzy śpiewają lamentacje, dlatego wraz z nimi głośno płaczą także wszyscy inni.... przejebane
(ten klasyk to ktoś z Centrali, niestety za bogów nie pamietam kto... :( )
GlassCutter:
Nie czeje czemu nie przeniosą po prostu linków na grid. OGB śmierdzi i tyle.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej