Eve Online > Odyssey
Letni dodatek 2013
Dux:
Aż strach myśleć, jak bardzo badziewne są inne frakcje, skoro te matarskie kupy złomu, sklejane srajtasmą, rozwalają te wszystkie złote i srebrne stateczki, aż wióry pod Jita lecą >:D
VonBeerpuszken:
--- Cytat: Dux w Marzec 25, 2013, 15:04:57 ---Aż strach myśleć, jak bardzo badziewne są inne frakcje, skoro te matarskie kupy złomu, sklejane srajtasmą, rozwalają te wszystkie złote i srebrne stateczki, aż wióry pod Jita lecą >:D
--- Koniec cytatu ---
Bo po prostu ich nie szkoda, kiedy Concord przerabia je na chmurki zjonizowanego gazu ;D
Bo kto by się przejmował złomem? :P
Doom:
--- Cytat: MasaHuku w Marzec 25, 2013, 14:38:35 ---recycling w czystej formie ;D + w wielu przypadkach wykorzystanie energii słonecznej, nie dzikusi lecz cywilizacja która wskoczyła na wyższy poziom rozwoju :o
--- Koniec cytatu ---
Ja tam do dzikusów nic nie mam (uważam że każdy powinien mieć kilku), ale nie przesadzajmy z tymi wyzwiskami bo sie jeszcze o tą cywilizację tak obrażą że znowu bunt będzie... :P
--- Cytat: Dux w Marzec 25, 2013, 15:04:57 ---Aż strach myśleć, jak bardzo badziewne są inne frakcje, skoro te matarskie kupy złomu, sklejane srajtasmą, rozwalają te wszystkie złote i srebrne stateczki, aż wióry pod Jita lecą >:D
--- Koniec cytatu ---
A wiesz ile razy taki jeden z drugim uber dzikus spierdalał przed moimi scrugami że się kurzyło?
[NF] Masa Huku:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Marzec 25, 2013, 15:09:02 ---Bo po prostu ich nie szkoda, kiedy Concord przerabia je na chmurki zjonizowanego gazu ;D
Bo kto by się przejmował złomem? :P
--- Koniec cytatu ---
Liczy się efekt nie wykonanie :P zawsze powtarzałem żę wszyscy szydzą z matarskich statków ale jak słyszą dzwięk autocannonów to walą po nogawkach i w panice szukają celestiala do warpu 8)
VonBeerpuszken:
--- Cytat: Doom w Marzec 25, 2013, 15:13:06 --- wiesz ile razy taki jeden z drugim uber dzikus spierdalał przed moimi scrugami że się kurzyło?
--- Koniec cytatu ---
Mylisz się, to nie kurz, to rdza z połączeń blach ;D
--- Cytat: MasaHuku w Marzec 25, 2013, 15:14:54 ---Liczy się efekt nie wykonanie :P zawsze powtarzałem żę wszyscy szydzą z matarskich statków ale jak słyszą dzwięk autocannonów to walą po nogawkach i w panice szukają celestiala do warpu 8)
--- Koniec cytatu ---
Bo to dla ochrony samych matarów, żeby sie sami nie postrzelili w łokieć :P A chronić trzeba, bo skąd brać niewolników jak wyginą? ;D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej