Eve Online > Odyssey
Letni dodatek 2013
Doom:
--- Cytat: VonBeerpuszken w Marzec 25, 2013, 12:28:15 ---Nie gadaj, kilka matarów po ostatnich zmianach wygląda na prawdę świetnie.
--- Koniec cytatu ---
Wolno Ci mieć takie poglądy, będąc w CVA? :P
VonBeerpuszken:
--- Cytat: Doom w Marzec 25, 2013, 12:55:16 ---Wolno Ci mieć takie poglądy, będąc w CVA? :P
--- Koniec cytatu ---
Mam stałą dyspensę na latanie matarami :P
Centurion:
--- Cytuj ---Mam wrażenie że te nowe systemy będą miały coś wspólnego ze zmianami i nowościami w eksploracji.
Przynajmniej mam taka nadzieję że pojawi się w tym temacie coś więcej niż oklepane plexy i WH.
--- Koniec cytatu ---
Jakiś regionik (4-5 systemów) bez bram łączących bezpośrednio z obecnymi byłby spoko. Wlotka tylko przez wh, nic specjalnego ale zawsze jakaś nowość by była. :)
VonBeerpuszken:
--- Cytat: Centurion w Marzec 25, 2013, 12:58:49 ---Jakiś regionik (4-5 systemów) bez bram łączących bezpośrednio z obecnymi byłby spoko. Wlotka tylko przez wh, nic specjalnego ale zawsze jakaś nowość by była. :)
--- Koniec cytatu ---
Najlepiej tworzony całkowicie losowo, nigdy by się takie systemy nie powtórzyły.
Fajnie by było też gdyby w niektórych takich można było znaleźć coś w rodzaju kompleksów, z tym że bez potrzeby klasycznego odstrzału dziesiątek ratów. Jakieś starożytne "miasta" gdzie trzeba by było sie wykazać umiejętnościami Indiany Johnsa żeby dobrać sie do "skarbu" ;)
Xarthias:
--- Cytat: Pol Kent w Marzec 25, 2013, 10:12:55 --- Navy tier 2 BCs: Brutix.
--- Koniec cytatu ---
???
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej