Eve Online > Odyssey
Letni dodatek 2013
Pol Kent:
Może nie traćmy nadziei do końca. Wiem, wiem, głupio to brzmi kiedy chodzi o konfrontację z CCP ale jednak... ;)
CCP "ugięło się" na 0,001% i naniosło już pierwsze zmiany na pierwotne zmiany :P
Delikatnie dotknęli Apoca, Geddona, Tempesta i chyba Ravena...
Odsyłam do właściwych topiców na eve-o forum
Dormio:
Wcześniej nie zwróciłem na to uwagi, ale zmieniają również rozmiary BSów... to będzie miało również swój ciekawy wpływ na rozgrywkę.
Zgudi:
No własnie widać, że się coś pozmieniało w Apocalypse i Armageddonie. Z tego co widzę to dostały lekkiego boosta w porównaniu do teco co widziałem wczoraj. Bo był płacz, że za słabe, że do niczego.
Jak Panie Doomie nie podoba się Panu Raven to krzyczta ile wlezie na forum, to zboostują :)
Doom:
--- Cytat: Pol Kent w Kwiecień 10, 2013, 13:39:16 ---Może nie traćmy nadziei do końca. Wiem, wiem, głupio to brzmi kiedy chodzi o konfrontację z CCP ale jednak... ;)
CCP "ugięło się" na 0,001% i naniosło już pierwsze zmiany na pierwotne zmiany :P
Delikatnie dotknęli Apoca, Geddona, Tempesta i chyba Ravena...
Odsyłam do właściwych topiców na eve-o forum
--- Koniec cytatu ---
Ktoś potrafi wyłuszczyć zmiany w koncepcji zmian? Jedyne co ładnie pokazali to rurkę której oddają opcję montowania turetów.
W gej wątku jest w pierwszej linni info o tym że były zmiany ale już ich kuźwa zaznaczyli w dalszej czesci tekstu
W wątku caldari i amarr też nie mogę się tego doszukać
SokoleOko:
--- Cytat: Isengrim w Kwiecień 10, 2013, 13:31:16 ---A tak serio to te zmiany do Domkow sa tragiczne, juz mamy info o hordach pryszczatych nastolatkow masturbujacych sie na sama mysl ze teraz ich TRIBAL BAND ALLIANCE bedzie tak samo mocny jak Pandemiki, bo bedzie mogl wystawic flote mini-slowcatów.
--- Koniec cytatu ---
Dokładnie to mnie martwi, ale obawiam się że położą na te obawy lachę, tak jak zignorowali uwagi dotyczące zmiany aggro w ratach.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej