Eve Online > Odyssey
Letni dodatek 2013
Ptysiu:
--- Cytat: Theronth w Kwiecień 09, 2013, 15:41:11 ---http://kb.vergeofcollapse.com/?a=kill_related&kll_id=25702
8D
--- Koniec cytatu ---
Eee... Slicera nawet nie zdążyłeś zalockować, do higinna i vagasa torpedy nawet nie doleciały, a jedynie Cursowi przypierdzieliłeś za 1760 (9.19%).
No offence, ale podaj kill, gdzie sam zadziobałeś kogoś tym kruczkiem, a nie Twój gang.
A co do tematu to najsmieszniejszy wydaje mi się fakt, że armageddon ma przejąć taktykę domka, a domek stanie się mini slowcatem, jak zauważył Sokole. Mam kurde nadzieję, że z dobrym skutkiem.
EmiLLos:
Kiedys armor raveny (jakies 4 lata temu) mialy swoj zloty wiek i byly mocne. Teraz typhoon bedzie to reprezentowal. Teraz jak dodadza ravenowi med slot bedzie fajnym stateczkiem na torpy
Doom:
dalej uważam ze może być problem w takim użyciu powodowany efektywnym zasięgiem torped
Isengrim:
Bait Raven Best Raven.
A tak serio to te zmiany do Domkow sa tragiczne, juz mamy info o hordach pryszczatych nastolatkow masturbujacych sie na sama mysl ze teraz ich TRIBAL BAND ALLIANCE bedzie tak samo mocny jak Pandemiki, bo bedzie mogl wystawic flote mini-slowcatów.
Zgudi:
Najwyraźniej CCP nie ma pojęcia czym to grozi :) (Mam na myśli boost Dominixa, który i tak teraz jest dobrym shipem)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej