Eve Online > Odyssey

Letni dodatek 2013

<< < (25/106) > >>

Theronth:

--- Cytat: Pol Kent w Kwiecień 08, 2013, 21:11:50 ---2 Geddony kosztujące razem 20% Bhaala będą neutować tyle samo capa

--- Koniec cytatu ---
You poor?

Nie przesadzałbym też z wyparciem reconów przez nowe Geddony. Curse i tak najlepszy jest w nano gangu, a Pilgrim już od dawna jest bezużyteczny.

Raven buff, torpedy na 70km <3

Doom:

--- Cytuj ---No ludzie doczekali sie armor ravena v. 2.0
--- Koniec cytatu ---
Nie przesadzałbym. Bez zasięgu torped ravka ship mimo że żwawszy niż ravek i tak będzie raczej  do zadań specyficznych właśnie z powodu braku zasięgu...

Tak ciekaw jestem co oni zamierzają zrobić z frakcyjnymi odpowiednikami tych maszyn. Zostawić jak są żeby były "inne" i czytać na forum eleboraty jak to t1 wersja jest lepsza od faction (jak w przypadku części cruzerów t1) czy pozmieniają coś w stylu zmian t1

SokoleOko:
Płacz za "ghettogeddonem" jest zrozumiały ze strony lol-sov-holderów, dla których jest to wół roboczy flot.

Bawiłem się tym w EFT i wychodzi z tego niezły ship na solo. Za pół ceny mojej Gili mogę mieć ciut mniej EHP (plus 500 tanka), 200 DPS więcej i jeszcze "omgwtfbbq" dwa heavy neuty. I w razie wtopy jeszcze zwrot z ubezpieczenia.

Szkoda, że z Tempestem nic nie robią - jest taki "pizdowaty". Niby opcja wyboru tanka, ale każdy do dupy. DPS zawsze do dupy, a i manewrowość kuleje.

papugoz:
Bo w tym cudnym rebalansie matarzy dostali tylko nowe modele do statków, a tak poza tym nerfy

GlassCutter:

--- Cytat: papugoz w Kwiecień 09, 2013, 10:58:54 ---Bo w tym cudnym rebalansie matarzy dostali tylko nowe modele do statków, a tak poza tym nerfy

--- Koniec cytatu ---
Tak jakby phoon nadawał się do czegokolwiek wcześniej, albo tempest po wprowadzeniu tornad :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej