Eve Online > Odyssey
Letni dodatek 2013
Dux:
Na górze strony masz całą "ścieżkę" prowadzącą z głównej strony forum wprost do tego wątku. Kliknij w przedostatnią część "Features & Ideas Discussion " a potem poszukaj tematu "Tech 1 Battleships - inna rasa".
Tak to działa nawet na Centrali :P
[VIDE] Herezja:
W sumie zanim przeczytałem Wasze odpowiedzi na mojego posta to sam się dokopałem do tych danych.
Tajfuna zrobili już dokumentnie na missle a no raven jest obity po raz kolejny (i tak nikt już prawie nim chyba nie lata bo tengu jest wydajniejsze).
Tak patrząc po tych zmianach to królować będą na arenie jedynie armor bs-y gedony jako neutujące drone boty i dominixy jako główna siła ogniowa tych flot. Jeśli jeszcze zmienili by coś i dodali do jakiegoś bs-a bonusy do webów i punktów to w ogóle znikły by recony. W tym momencie gdy wejdą do użytku gedony jako mega ssafki to tym samym znikną amarskie recony.
ps. Mało przemyślane zmiany.
EmiLLos:
No ludzie doczekali sie armor ravena v. 2.0 :) i jeszcze kartofel... Full droneboat xD a armagedony beda zabawne teraz, amarrski droneboat :)
GlassCutter:
--- Cytat: SokoleOko w Kwiecień 09, 2013, 00:28:42 ---Po tej zmianie Dominix będzie ownował wszystko w promieniu 100-130 km z Sentry.
--- Koniec cytatu ---
Z matarskich na 200..
--- Cytat: SokoleOko w Kwiecień 09, 2013, 00:28:42 ---Normalnie aż się prosi latać na PvP solo na 20 kont z "thin clientem" w takim gangu Dominixów.
Kto był na gridzie ze slowcatami ten już widział jak to działa. Jednak Carrier kosztuje z grubsza 15 razy tyle co Dominix. To jest dokładnie to czego NIE potrzebujemy.
--- Koniec cytatu ---
Jest jeszcze taki programik który pozwala wycinać część okna z każdego graficznego klienta. Ma się wtedy mix z kilku kont na ekranie. Czasem na filmach Rooksi pokazują jak równolegle pracują guardy, albo lotniska - to daje identyczny efekt. Więc od biedy da się zrobić tą flotę z logistykami ;)
VonBeerpuszken:
--- Cytat: Herezja w Kwiecień 09, 2013, 08:28:29 ---...W tym momencie gdy wejdą do użytku gedony jako mega ssafki to tym samym znikną amarskie recony.
ps. Mało przemyślane zmiany.
--- Koniec cytatu ---
Może to jest wstęp do zmian też w reconach/hacach ?.... przynajmniej mam taką nadzieję.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej