Śmietnisko > Off Topic
Monitorowanie nowości na stronach internetowych
Doom:
Ja po sprawdzeniu paru opcji jak na razie pozostałem przy wtyczce do przeglądarki rss feed reader
Lt Rook:
a co ze stronami bez rss ?
Doom:
Wrzucone w katalog na pasku zakładek, co pare dni klikam skrolem na ten katalog i przeglądarka dostaje na dłuższy moment freez otwierając karty po jednej na każdą zakładek w katalogu
HammerSnake:
--- Cytat: SokoleOko w Marzec 11, 2013, 12:43:17 ---Potrzebuję aplikacji lub czegoś online, co pilnowałoby pojawia nowych treści na zadanych stronach internetowych.
Załóżmy, że mam na liście 50 stron typu - http://www.gikz.pl/ - raz dziennie chciałbym móc kliknąć i zobaczyć spis nowych publikacji na tychże stronach. Jest to o wiele lepsze niż mechaniczne przeklikiwanie się przez 50 bookmarków w przeglądarce i pamiętanie co było a co jest nowe.
Tak, googlałem za tym, ale znajdywałem jakieś totalne starocie - np. WebMon. Niestety, nie bangla pod Windows 7.
Ktoś coś doradzi?
--- Koniec cytatu ---
Nie prościej zapłacić jakiemuś studentowi za napisanie programu? Generalnie duża filozofia to nie jest, a docelowo na pewno taniej niż ten cały mywebchecks
Lt Rook:
@up ale to jest placenie kasy za cos co jest jednorazowego uzytku, jak strona zmieni uklad to co? zaplacisz znowu ?
Nawigacja
Idź do wersji pełnej