Eve Online > NoobGarten
Czy warto rozpoczynać gre z taką pulą czasu.
Aze:
Nie znalazłem odpowiedzi na swoje pytanie. Otóż, kiedyś będąć nastolatkiem miałem multum czasu na gry mmo i potrafiłem grywać całymi dniami. Typowy nolife.
Aktualnie mam prace oraz inne obowiązki.
Na czystą aktywną gre mogę dziennie przeznaczyć maksymalnie 3godziny. W weekendy mogę troche pomaniaczyć od rana do wieczora, lecz nie zawsze. Dlatego pytanie do was czy w Eve taka ilość czasu jest wystarczająca by coś ugrać, czerpać przyjemność? Czy jednak to za mało i mogę jedynie klepać tutoriale i latać z "low levelami" Moje wcześniejsze gry to typowe grind mmorpg gdzie liczyła się ilość czasu spędzona w grze. Aktualnie czasu jest mało i szukam czegoś.
Reasumując czy w Eve można obrać taką drogę, która to nie wymaga aktywnego, ciągłego siedzenia przed komputerem XX godzin żeby coś osiągnąć?
Czy może pograć z rok i kupić wyskilowaną postać? Choć tutaj boję się, że z braku skila postać z duża ilością SP nic mi nie da.
Pozdrawiam
CATfrcomCheshire:
warto
[VIDE] Herezja:
W telegraficznym skrócie.
EVE Online jak każda gra jest pożeraczem czasu. Jeśli jesteś jak to napisałeś nolife-m to szybciej to osiągniesz ale są tacy gracze, którzy tej grze poświęcają po kilka godzin na tydzień i czerpią z niej przyjemność.
W Eve liczy się także Twoje podejście do innych graczy.
Odradzam kupowanie postaci bo po prostu i tak nie będziesz wiedział jak to wykorzystać.
Gaunt:
warto
Aze:
--- Cytat: Herezja w Marzec 08, 2013, 06:59:17 ---W telegraficznym skrócie.
EVE Online jak każda gra jest pożeraczem czasu. Jeśli jesteś jak to napisałeś nolife-m to szybciej to osiągniesz ale są tacy gracze, którzy tej grze poświęcają po kilka godzin na tydzień i czerpią z niej przyjemność.
W Eve liczy się także Twoje podejście do innych graczy.
Odradzam kupowanie postaci bo po prostu i tak nie będziesz wiedział jak to wykorzystać.
--- Koniec cytatu ---
Typowym nolifem byłem kilka lat temu. Teraz nie ma na to czasu. Jestem bardziej casualowym graczem z kilku letnim doświadczeniem w grach mmo.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej