Śmietnisko > Off Topic
Myszka dla gracza. Co byście polecili?
sztosz:
--- Cytat: Krogulec w Sierpień 09, 2013, 20:36:59 ---mam to http://steelseries.com/pl/products/games/world-of-warcraft/world-of-warcraft-mmo-gaming-mouse/ - polecam (podkładka wymagana ) . Rat 7 ciekawa
--- Koniec cytatu ---
Też ci się po kilku tygodniach starła farba?
Krogulec:
--- Cytat: sztosz w Sierpień 09, 2013, 22:01:42 ---Też ci się po kilku tygodniach starła farba?
--- Koniec cytatu ---
mam ja parę lat i faktycznie na przyciskach L i P oraz na szczycie , placki gołego plastiku .w niczym nie zmiesza to jej funkcjonalności .
GlassCutter:
sztosz:
--- Cytat: Krogulec w Sierpień 10, 2013, 12:35:22 ---mam ja parę lat i faktycznie na przyciskach L i P oraz na szczycie , placki gołego plastiku .w niczym nie zmiesza to jej funkcjonalności .
--- Koniec cytatu ---
Moja pierwsza mi się zepsuła po 1.5 roku i dostałem nówkę sztukę. Tej nowej już nie używam, miałem po niej inne, ale nadal działa. Tylko właśnie chodzi o to, że oby dwóch ta farba zeszła szalenie szybko... o ogólnie jedyny produkt steelseries z którym miałem do czynienia to jest XAI której teraz używam i jestem z niej bardzo zadowolony. Ogólnie, steelseries jeżeli chodzi o wykonanie i mysz i klawiatur jest tragiczny. Za to razer wręcz rewelacyjny.
Klecha:
Używałem różnych myszek, drogi i tanich. Przez palce przewinęły mnie się takie marki jak Microsoft, HP, MediaTech, A4, Dell i jakieś no name. Nic jednak nie przebije Logitecha. Nie ważne jaki model, każdy jest rewelacyjny. Tak więc polecam Logitecha w cenie na jaką można sobie pozwolić a na pewno nikt się nie zawiedzie.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej