Śmietnisko > Off Topic
Myszka dla gracza. Co byście polecili?
[VIDE] Herezja:
Kupiłem za 160 zł więc w sumie się zmieściłem. Jak by mi nie przypasowała to jak pisałem mogę oddać w ciągu 10 dni. Swoją drogą mniej udziwniona niż rat i zarazem bardziej w moim guście czyli podparcie dla kciuka a przycisk ten do ala snajpienia mogę pod niego podpisać inne rzeczy. Logitecha myszka jaka tu była podawana średnio mi pasuje (przyciski dodatkowe niedaleko położone od siebie dodatkowo myszka wysoka a ja miewałem raczej płaskie myszki).
ps. Z opisu w teście wynika, że myszka nie posiada ani akceleracji tak na plus jak minus.
ps1. Myszki te w standardzie są po około 240 zł ale udało mi się znaleźć ją w okazyjnej cenie gdyż sprzedawca ma ostatnią sztukę i chce jej się po prostu pozbyć aby nie trzymać zamrożonej kasy i móc dalej inwestować. Czyli wilk syty i owca cała.
[NF] Masa Huku:
Powiem Ci tak, miałem kontakt z tym gryzoniem i pomimo na 1 rzut oka dość kańciastego wyglądu, dobrze leży w dłoni ;) a akceleracja aż tak się nie przydaje :D więc za tą cene, masz świetną myche.
[VIDE] Herezja:
Z tego co wiem pojęcie akceleracji np wstecznej jest czymś negatywnym a nie pozytywnym tym samym na pewno się nie przydaje ];)
[NF] Masa Huku:
to mi się pomyliły pojęcia 8)
[VIDE] Herezja:
Nie wiem czy to kogoś interesuje ale mam na oku jeszcze inne aukcje na allegro, gdzie można nabyć myszki fakt używane ale bardzo dobre i jak na razie po okazyjnej cenie. Jedna się kończy dziś po 22.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej