Eve Online > Dyskusje ogólne
EVE na Pyrkonie 2013
Soulscream:
Jeden minus. Za szybko mówiłeś. Reszta ok.
Theronth:
--- Cytuj ---miro sevneight 6 godz. temu
Widze ze tytany sprzedales to na rzutnik miales :)
Pozdrawiam
--- Koniec cytatu ---
Spoko prelekcja.
To teraz na Falkonie poproszę ;)
SokoleOko:
--- Cytat: Mauhur Purson w Kwiecień 05, 2013, 16:57:52 ---lol w Ultime on-line nie grali....
--- Koniec cytatu ---
Oh what... też nie grałem ;)
MuadDib:
--- Cytat: Soulscream w Kwiecień 05, 2013, 18:31:23 ---Jeden minus. Za szybko mówiłeś. Reszta ok.
--- Koniec cytatu ---
film obejrzałem dwa razy i niestety Soulscream nie moge sie z Toba zgodzic wszystko bylo slychac wyraznie i na jakis niewyrażany potok slow nie mozna narzekac.
Takze brawa Xeo przyczepie sie tylko do jednej rzeczy:
co Wy sie tak uwzieliscie na to zabijanie?W calej prezentacji kilkanascie razy padlo o zabijaniu mordowniu...jakby nie bylo EvE to nadal tylko GRA cholernie realna i prawdopodobna wizja przyszlosci ale to nadal tylko gra.To ze strzelasz do goscia w cyfrowym statku nie znaczy ze go zabijasz(wiem czepiam sie ale zygac mi sie chce jak slysze/ czytam w postach rekrutacyjnych większości korporacji o czerpaniu przyjemnosci z "zabijania" i "mordowania"(zwalcie to na karb zboczenia zawodowego.)
WhiteCat:
--- Cytat: MuadDib w Kwiecień 06, 2013, 13:37:23 ---co Wy sie tak uwzieliscie na to zabijanie?W calej prezentacji kilkanascie razy padlo o zabijaniu mordowniu...jakby nie bylo EvE to nadal tylko GRA cholernie realna i prawdopodobna wizja przyszlosci ale to nadal tylko gra.To ze strzelasz do goscia w cyfrowym statku nie znaczy ze go zabijasz(wiem czepiam sie ale zygac mi sie chce jak slysze/ czytam w postach rekrutacyjnych większości korporacji o czerpaniu przyjemnosci z "zabijania" i "mordowania"(zwalcie to na karb zboczenia zawodowego.)
--- Koniec cytatu ---
Bo o to w tej grze chodzi.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej